Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutkijatohtori, soveltava kielitiede

Jyväskylän yliopisto Jyväskylä

Jyväskylän yliopiston 2 500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Humanistis-yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa on haettavana


tutkijatohtorin tehtävä 1.9.2020 alkaen tai sen jälkeen niin pian kuin mahdollista 24 kuukauden määräajaksi

Haettava tehtävä sijoittuu kieli- ja viestintätieteiden laitokseen, Suomen Akatemian rahoittamaan (2020-2023) hankkeeseen "Kansainvälisen rikoslain uudelleenmäärittely: Oikeussalissa toteutettu etnografia oikeussalikäytänteistä Kansainvälisessä rikostuomioistuimessa". Hankkeessa tutkitaan, miten Kansainvälisen rikostuomioistuimen toimijat joutuvat ottamaan huomioon oikeussalikäytänteissään erilaiset jännitteet, jotka liittyvät muotoutumassa olevaan globaalin rikosoikeudelliseen instituutioon.

Tehtävään valittava henkilö vastaa osahankkeesta, jossa tutkitaan, millaisia kuvauksia oikeudenkäyntiin osallistuvat henkilöt tuottavat itsestään ja toisista. Tehtävään valittavan henkilön odotetaan tekevän korkeatasoista tieteellistä tutkimusta, julkaisevan kansainvälisissä vertaisarvioiduissa tieteellisissä lehdissä ja osallistuvan aktiivisesti kansainvälisten verkostojen toimintaan. Tehtävä edellyttää tohtorintutkintoa kielentutkimuksen tai muulta hankkeen kannalta relevantilta alalta. Perehtyneisyys (etnografisesti suuntautuneeseen) diskurssianalyysiin, oikeussosiologiseen tutkimukseen tai kansainväliseen rikoslakiin sekä hyvä ranskan kielen taito katsotaan eduksi.

Tutkijatohtorin tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa.

Tehtävä asettuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustasolle 5. Palkkasi on noin 3.100 - 3.700 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat apulaisprofessori Sigurd D'hondt (hankkeen johtaja) s-posti: sigurd.a.dhondt@jyu.fi, puh. +358 40 805 5071 tai laitoksen johtaja, professori Mika Lähteenmäki, s-posti: mika.k.lahteenmaki@jyu.fi, puh. +358 40 805 3206.

Sähköiseen hakujärjestelmään tulee liittää seuraavat dokumentit englanninkielisinä (hakijan nimi tulee mainita liitteen nimessä):

- Vapaamuotoinen hakemuskirje.
- Ansioluettelo (CV) laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan TENK:n ansioluettelomalli;
- Numeroitu julkaisuluettelo hakijan tieteellisistä ja muista julkaisuista Suomen Akatemian mallin mukaan - joissa hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa tehtävään;
- Tutkimussuunnitelma (enintään 1-2 sivua) siitä, kuinka hakija aikoo tehdä tutkimusta tehtävän aikana.
- Näyte viimeaikaisesta tutkimuksesta (esim. julkaistu artikkeli, väitöskirjan luku). Laitetaan kohtaan "valitut julkaisut".

Hakemus tulee jättää viimeistään torstaina 30.4.2020 sähköisellä hakulomakkeella.
WWW-osoitehttps://www.jyu.fi/fi/yliopisto/tyopaikat
Yhteystiedot-
Työpaikan osoitePL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
PalkkausKs. hakuilmoitus
Työ alkaa01.09.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2020
Ilmoitus jätetty16.02.2020
Ilmoitusnumero10267859
Työnantajan viite8754

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

49 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin