Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yliopistonopettaja, englannin kieli

Jyväskylän yliopisto Jyväskylä

Yliopistonopettaja, englannin kieli

Jyväskylän yliopiston Monikielisen akateemisen viestinnän keskuksessa (Movi) on haettavana
yliopistonopettajan tehtävä, englannin kieli,1.8.2021 alkaen toistaiseksi

Tehtävät ja edellytykset

Yliopistonopettajan tehtävässä painottuvat englanninkielisen suullisen ja kirjallisen tiedeviestinnän opetus eri tiedekuntien kandidaatti-, maisteri- ja jatko-opiskelijoille sekä henkilökunnalle sekä englannin kielen opetuksen ja opetusmateriaalin kehittäminen. Vaikka tehtävät ovat opetuspainotteisia, tehtävään sisältyy myös Movin yhteistä kehittämistyötä sekä opetukseen liittyviä hallinnollisia tehtäviä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää monipuolista ja monikulttuurista työelämätuntemusta, tieteidenvälisten konventioiden tuntemusta, hyvää perehtyneisyyttä aikuisten kielen oppimisen ja opettamisen ajankohtaiseen tutkimukseen sekä näyttöä opetuksen kehittämisestä ja tutkimusperustaisesta opetuksesta.

Hakijalta edellytetään laajaa akateemisen tason opetuskokemusta ja erityisosaamista joillakin seuraavista alueista: kielitaidon arviointi, opetuksen integrointi tai monikulttuuriset ja monitieteiset opiskelijaryhmät. Eduksi katsotaan kokemus useamman eri tieteenalan opetuksesta ja opetuksesta monikielisessä toimintaympäristössä. Lisäksi valinnassa painotetaan taitoa hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessa ja opiskelijoiden ohjaamisessa sekä kokemusta tiimi- ja monimuoto-opetuksesta. Tehtävän hoito edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkottua ja toimia yhteistyössä muiden Movin opettajien ja yliopiston eri laitosten henkilökunnan kanssa.

Yliopistonopettajan tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa. Hakijalla tulee olla englannin kieltä äidinkielenä puhuvan henkilön tasoinen kielitaito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Monikielisen akateemisen viestinnän keskuksessa Movissa pääset osaksi kansainvälistä ja monikielistä työyhteisöä, jossa jokaisen osallistuminen ja hyvinvointi on tärkeää. Movi tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia viestintä- ja kieliopetuksen ja myös oman osaamisesi kehittämiseen.

Tehtävä asettuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustasolle 4-5. Palkkasi on noin 2700-3800 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen

Sähköiseen hakemukseen tulee liittää seuraavat englanninkieliset dokumentit:

1.Ansioluettelo (CV), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan TENK:n ansioluettelomalli

2.Lyhyt (2-3 sivua) kirjallinen selostus pedagogisesta koulutuksesta ja opetusansioista eli opetusportfolio

3) RecRight-videohaastattelu. Klikkaa tätä linkkiä ja vastaa kysymyksiin RecRight-järjestelmässä.

HUOM! KOHDAT 1-2 TÄYTETÄÄN SAIMA-JÄRJESTELMÄSSÄ, KOHTA 3 RECRIGHT-JÄRJESTELMÄSSÄ.

Hakemus tulee jättää viimeistään 14.5.2021 sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä ja työnkuvasta antaa yliopistonopettaja Fergal Carolan (fergal.f.carolan@jyu.fi) ja hakuprosessista kehittämispäällikkö Mikko Jäkälä (mikko.jakala@jyu.fi)

Monikielisen akateemisen viestinnän keskus (Movi) on monikulttuurinen akateemisen kielenoppimisen ja -opetuksen asiantuntijayksikkö. Movin tehtävänä on järjestää tutkintoasetuksen edellyttämät viestintä- ja kieliopinnot yliopiston kaikille perustutkintojen opiskelijoille sekä tukea yliopiston kansainvälisyyttä. Lisäksi Movi järjestää tohtorikoulutettaville akateemisen kirjoittamisen ja tieteellisen viestinnän opetusta sekä henkilökunnalle monipuolista viestintä- ja kielikoulutusta. Lue lisää: movi.jyu.fi

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.
WWW-osoitehttps://www.jyu.fi/fi/yliopisto/tyopaikat
Yhteystiedot-
Työpaikan osoitePl 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO
PalkkausKs. hakuilmoitus
Työ alkaa01.08.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.05.2021
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10710254
Työnantajan viite10518

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin