Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöntekijä/harjoittelija, Kiinteistöpalvelut

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kouvola

Huomiseen katsova Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, kulkee etujoukoissa kohti parempaa huomista. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu profiloituu vahvana TKI-korkeakouluna. Soveltavaa tutkimusta ja kehittämistyötä toteutetaan neljällä vahvuusalalla: Digitaalinen talous, Metsä, ympäristö ja energia, Kestävä hyvinvointi sekä Logistiikka ja merenkulku.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa.

Haemme nyt

KIINTEISTÖPALVELUIHIN KESÄTYÖNTEKIJÄÄ/HARJOITTELIJAA

Kouvolan kampukselle

kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.5.-29.8.2021.

Työtehtäviin kuuluu Xamkin käytössä olevien kiinteistöjen ilmanvaihto-, automaatio-, energia- ja turvallisuus- ja sisäilma-asioihin sekä rakennus- ja muutostöihin liittyviä tehtäviä. Pääosa työskentelystä liittyy olennaisesti kiinteistöpalvelu- ja vahtimestaritoimintaan. Tällaisia tehtäviä ovat mm. kalustesiirrot ja opastusasiat. Työtehtävät ovat opintoihin liittyvää harjoittelua tukevia.

Hakijalta toivotaan AMK-rakennustekniikka, -talotekniikka-, sähkötekniikka- tai ympäristöteknologian opintojen 2.vuosikurssin tasoisia taitoja tai vastaavaa muuta kiinteistöalaan liittyvää osaamista.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää atk-taitoja ja yhteistyökykyä kiinteistössä toimivien ammattilaisten ja henkilökunnan kanssa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia.
YhteystiedotTimo Viljakainen
auto- ja tilavastaava
timo.viljakainen@xamk.fi
040 545 2850 ja
Tuomo Kotola
Kiinteistöpäällikkö
Tuomo.Kotola@xamk.fi
0405684368
Työpaikan osoite45100 KOUVOLA
PalkkausTES:n mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa3.5.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy20.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.xamk.fi/xamk/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=241&ref=
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10691492
Työnantajan viite795399241

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin