Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Koulutusassistentti

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Kouvola

Huomiseen katsova Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, kulkee etujoukoissa kohti parempaa huomista. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu profiloituu vahvana TKI-korkeakouluna. Soveltavaa tutkimusta ja kehittämistyötä toteutetaan neljällä vahvuusalalla: Digitaalinen talous, Metsä, ympäristö ja energia, Kestävä hyvinvointi sekä Logistiikka ja merenkulku.


Etsimme joukkoomme uutta edelläkävijää.

Haemme Kouvolan kampukselle

KOULUTUSASSISTENTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2020- 31.12.2021.

Koulutusassistentin pääasialliset työtehtävät ja vastuualueet ovat avoimen AMK:n ja täydennyskoulutuksen opiskelijahallinnointi sekä jatkuvan oppimisen opiskeljoiden ohjaus- ja neuvota. Työtehtäviin kuuluu myös opiskelijahallinnointiin liittyvien prosessien kehittäminen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tiimityön ja asiakkuuden hallinnan taitoja, vahvaa tietoteknistä osaamista (esim. toimisto-ohjelmat), paineensietokykyä, rutiinien merkityksen ymmärtämistä, organisointikykyä ja itsenäistä työnhallintaa. Arvostamme avoimen AMK:n toimintaympäristön ja järjestelmien tuntemusta sekä hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää oleelliset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut.
YhteystiedotPia-Mariana Toukkari
johtaja, jatkuva oppiminen
pia-mariana.toukkari@xamk.fi
0400 869 947
Työpaikan osoite45100 KOUVOLA
PalkkausTES:n mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa1.12.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.10.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.xamk.fi/xamk/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=144
Ilmoitus jätetty26.09.2020
Ilmoitusnumero10471639
Työnantajan viite1650144

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin