Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

TKI-asiantuntija, kalastusketjun toiminnanohjaus

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy Mikkeli

Huomiseen katsova Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, kulkee etujoukoissa kohti parempaa huomista. Kampuksena on koko maailma. Kivijalkoina toimivat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu profiloituu vahvana TKI-korkeakouluna. Soveltavaa tutkimusta ja kehittämistyötä toteutetaan neljällä vahvuusalalla: Digitaalinen talous, Metsä, ympäristö ja energia, Kestävä hyvinvointi sekä Logistiikka ja merenkulku.


Etsimme joukkoomme uutta edelläkävijää.

Haemme Mikkelin kampukselle TKI-asiantuntijaa 1.9.2020 - 31.12.2021 osa-aikaiseen työtehtävään. Kokoaikainen tehtävä on myös mahdollinen, mutta kestoltaan lyhyempi.

TKI-asiantuntijana toimit projektipäällikkönä kalastusketjun toiminnanohjauksen kehittämishankkeessa ja olet mukana edistämässä älykkäiden ja käyttäjäkeskeisten ruokapalvelujen kehittämistä.

Sinulla on kokemusta kalastuksesta toimialana, projektien johtamisesta sekä erilaisten selvitysten tekemisestä. Lisäksi sinulla on ymmärrystä automaattisesta kalansaaliiden lajittelusta ja vaihtoehdoista kalastusketjun kuljetuslogistiikkaan. TKI-asiantuntijana selvität hankkeessa erilaisten toiminnanohjaukseen liittyvien vaihtoehtojen käytettävyyttä, taloudellisuutta ja soveltuvuutta sisävesikalastukseen. Lisäksi kartoitat hankkeessa erilaisia taustatietoja järjestelmäkehitykseen, minkä tavoitteena on parantaa tiedon saamista kalansaaliiden osto- ja myyntimäärien ennakoimiseksi ja tarpeen kohtauttamiseksi.

Olet myös hyvä viestijä sekä kirjallisesti että suullisesti, eikä somekaan ole vieras. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Olet hyvä verkostoitumaan, toimit joustavasti osana tiimiä, mutta olet tehokas myös itsenäisesti työskennellessäsi.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää oleelliset tutkinto- ja työtodistukset.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä sekä kattavat henkilöstöedut.
YhteystiedotTeija Rautiainen

Tutkimuspäällikkö, älykkäät käyttäjäkeskeiset ruokapalvelut

0400 872 759

teija.rautiainen@xamk.fi


Anu Haapala

Tutkimusjohtaja, kestävä hyvinvointi

0503125123

Anu.Haapala@xamk.fi
Työpaikan osoite50100 MIKKELI
PalkkausTESin mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaa1.9.2020
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.xamk.fi/xamk/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=118
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10388695
Työnantajan viite1650118

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin