Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Kouvola

TYÖPAIKAN ESITTELY
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Kaakkois-Suomen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.
Työpaikan tiedot: Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Salpausselänkatu 22, 45100 KOUVOLA

TEHTÄVÄN KUVAUS
Kaakkois-Suomen ELY-keskus toimii Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakuntien alueilla. Visionamme on tehdä kestävää ja elinvoimaista tulevaisuutta ihmisten ja alueen parhaaksi.

Haemme suunnittelijaa, jonka tehtävänä on osallistua julkisen työvoima- ja yrityspalvelun hankintojen kilpailuttamiseen Kaakkois-Suomen ELY-keskuksessa.
Tehtävä sisältää kilpailuttamisasiakirjojen valmistelua, tarjouspyyntöjen laatimista, tarjousten avauksia ja arviointeja sekä päätösten ja sopimusten esittelyä päätöksentekijälle. Suunnittelija valvoo hankintojen toteutumista ja määrärahan käyttöä. Työssä käytetään digitaalisia ja/tai sähköisiä hankintajärjestelmiä (HHJ, Cloudia, Hilma) ja URA-järjestelmää. Suunnittelija osallistuu yhdessä hankintasalkun omistajien kanssa hankintojen suunnitteluvaiheeseen ja neuvotteluihin palveluntuottajien kanssa. Suunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä ELY-keskuksen ja TE-toimiston asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä edellytetään matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella.

Viran sijoituspaikkana on Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen elinkeinot -vastuualueen työllisyyden, yrittäjyyden ja osaamisen palvelujen yksikkö Kouvolassa.

VAATIMUKSET
Vähintään yhden vuoden työkokemusta julkisten palvelujen hankinnasta, sähköisistä hankintajärjestelmistä ja julkisen työvoima- ja yrityspalvelun tuotteiden ja prosessien tuntemusta. Viran tehtävien menestyksellisen hoitamiseksi on tärkeää, että valittavalla on korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen esitystaito. Luemme eduksi kiinnostuksen hankintatoimen kehittämiseen sekä hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot. Suomen kielen sujuva osaaminen, muu kielitaito eduksi.

ELY-keskuksissa ja KEHA-keskuksessa on käytössä tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkkausjärjestelmä. Henkilökohtaisen palkanosan määrä on 5 - 45% tehtäväkohtaisesta palkasta. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle E08 (2868,11 euroa). Tyypillinen uuden henkilön suoriutumiseen perustuva palkanosa on 5,0 - 14,5 % vaativuuteen perustuvasta palkanosasta. Palkkauksessa huomioidaan palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset
Työnantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu

tai sopimuksen mukaan
liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
ID: 32-541-2020
WWW-osoitehttp://www.ely-keskus.fi/kaakkois-suomi
YhteystiedotTea Munne, Yksikön päällikkö, 0295 024 075, tea.munne@ely-keskus.fi
Työpaikan osoiteSalpausselänkatu 22, 45100 KOUVOLA
Työ alkaa01.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen
Haku päättyy30.07.2020 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: KEHA kirjaamo, PL 1000, 50101 MIKKELI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8219ce0d-f453-4c6f-a2fb-47dfe9371d86&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395165
Työnantajan viite69196

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin