Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Kaarea Oy Parainen

Oletko etsimämme kokki Houtskariin?

Haemme tiimityöskentelyyn tottunutta kokkia Houtskariin vakituiseen työsuhteeseen. Ensisijainen työpiste on Houtskärin Fridhemin keittiö. Keittiö valmistaa keskimäärin 80 ateriaa päivässä palvellen seitsemänä päivänä viikossa.

Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta keittiöstä. Haemme erityisesti tekijää, joka toimii asiakaslähtöisesti, kykenee organisoimaan työtehtäviään ja suhtautuu innokkaasti työhönsä. Aurinkoisuudellasi nostatat tiimihenkeä, olet tarkka sekä luova. Hygieniapassi sekä ruotsinkielen taito ovat työssä välttämättömiä.

Me haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme läsnä ja lähellä. Luotettavasti ja turvallisesti.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia yhteisestä ateriahetkestä? Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmää tarpeet huomioivia aterioita. Jokainen ikäryhmä tulee huomioitua ruokalistasuunnittelussa, josta ravitsemusalan ammattilaisemme vastaavat.

Tervetuloa meille!
Hae tehtävää sähköisesti.
WWW-osoitehttp://www.kaarea.fi
YhteystiedotPalveluesimies Niina Isberg; niina.isberg@kaarea.fi
Työpaikan osoiteHoutskari, 21760 HOUTSKARI
PalkkausTes
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.08.2019 klo 23:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/241124/fi_FI
Ilmoitus jätetty18.06.2019
Ilmoitusnumero10004829
Työnantajan viite241124

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin