Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtoharjoittelija

Kaarea Oy Turku

Haemme sinua meille työnjohtoharjoittelijaksi.

Haemme kesäksi harjoittelijaa kunnossapitorakentamisen työnjohtoon ajalle 2.5.-26.8 Työharjoittelu on palkallinen.

Tehtävässä huolehdit kunnossapitotöiden etenemisestä sekä vastaat työntekijöiden työnohjauksesta. Työskentelet kunnossapidosta vastaavan mestarin apuna päivittäiseen kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Toimit myös yhteistyössä esimerkiksi palveluntoimittajien, tuotannon, aluevastaavien, laitetarkastajien ja työnjohtajien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalalta. Odotamme sinulta meneillään olevia rakennuspuolen opintoja ja kiinnostusta kunnossapitorakentamista kohtaan. Edellytämme, että olet suorittanut vähintään kaksi vuotta AMK-opintoja alalta. Olet vastuuntuntoinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on työssä välttämätön.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden syventyä opiskelemaasi alaan.

Kiinteistöpalvelumme toteuttaa kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen.
Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa kiinteistön kunnossapitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Hae tehtävää sähköisesti.
Työpaikka on savuton. Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!
WWW-osoitehttp://www.kaarea.fi
YhteystiedotToimialajohtaja Olli Koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi
Työpaikan osoiteTurku, 20750 TURKU
PalkkausTes
Työn luonnekesätyö
Työ alkaa2.5.2022 - 26.8.2022
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy15.03.2022 klo 23:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/401656/fi_FI
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11105984
Työnantajan viite401656

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin