Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutti

Kaarinan kaupunki Kaarina

Kaarinan kotihoidossa on haettavana fysioterapeutin toimi. Kotihoito on kotiin annettua hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoito tarjoaa palveluja niille henkilöille, jotka eivät selviydy ilman toisen henkilön apua jokapäiväisistä toiminnoistaan.

Ympärivuorokautisten palvelujen sujumisesta huolehtii 60 hoitoalan koulutuksen saanutta työntekijää. Kotihoitoa toteutetaan tiimityönä ja jokaisella asiakkaalla on omahoitaja. Kotihoidossa korostuu asiakkaiden omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen ja kuntoututustyö. Fysioterapeutin työ on päivätyötä ja työtä tehdään yhdessä kotihoidon tiimien kanssa. Fysioterapeutin tehtäviin kuuluu kotihoidon asiakkaiden liikuntasopimusten laadinta, kuntosalikäyntien koordinointi ja kuntoutusosaamisen vahvistaminen kotihoidon tiimeissä.

Haemme kotihoitoon vanhuksia arvostavia, yhteistyökykyisiä ja kehittämismyönteisiä työntekijöitä, joilla on mielellään kokemusta vanhustyöstä ja jotka haluavat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Lisäksi kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona fysioterapeutin toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen fysioterapeutin laillistus.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, monipuoliset ja haastavat työtehtävät, sekä hyvän ammatillisen tuen ja perehdytyksen.Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12, 20781 Kaarina. Kuoreen " fysioterapeutti /kotihoito". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.
WWW-osoitehttp://www.kaarina.fi
Yhteystiedotkotihoidon johtaja Jenni Haapanen: puh. 050 314 5215 tai jenni.haapanen@kaarina.fi
Työpaikan osoite20780 KAARINA
Palkkaus2441,53
Työ alkaa1.10.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.08.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/242131/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061062
Työnantajan viite242131

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin