Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivoustyönohjaaja

Kaarinan kaupunki Kaarina

Kaarinan kaupungin Puhtaus- ja ravintopalvelut hakee osaavaan joukkoonsa siivoustyönohjaajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Siivoustyönohjaajana työtehtäviisi kuuluu laitoshuoltajien perehdytys- ja opastustehtäviä, näyttöjen vastaanottoja, koneiden ja laitteiden siirroista huolehtiminen, aineiden ja välineiden tilaukset, osallistuminen tarvittaessa käytännön työhön sekä esimiesten sijaistuksia. Työkohteenasi voi olla koulu, päiväkoti, vanhainkoti, terveyskeskus, toimistotilat, uimahalli tms.

Haemme henkilöä, joka on vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja joustava. Toivomme sinun olevan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, työparina sekä ryhmän jäsenenä. Työtehtävissämme vaaditaan myös riittävää suomen kielen taitoa, atk:n perustaitoja sekä reipasta työotetta.

Pätevyysvaatimuksena on siivoustyönohjaajan ammattitutkinto ja eduksi katsotaan vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavasta työstä. Hygieniapassi, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus välttämätön. Koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ajanmukaiset työvälineet.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi toimittaa osoitteeseen: Tekniset palvelut, palvelupäällikkö Heidi Paju, PL 12, 20781 Kaarina, "siivoustyönohjaaja". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.
WWW-osoitehttp://www.kaarina.fi
YhteystiedotLisätietoja:
Palvelupäällikkö
Heidi Paju
p. 050 373 2529
heidi.paju@kaarina.fiJos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Pauliina Välivaara
p. 050 314 6197
pauliina.valivaara@kaarina.fi
Työpaikan osoiteKaarinan kaupunki, 20780 KAARINA
Palkkaus2274,33
Työ alkaa01.04.2019, 1.4.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.02.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/215412/fi_FI
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846946
Työnantajan viite215412

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin