Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

FME-valvoja

Kaiku Hr Oy Rauma

Kaiku HR on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, joka etsii toisilleen sopivat työt ja ihmiset. Motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakasyrityksemme tyytyväisyyden. Inhimillinen toimintatapa tarkoittaa paitsi ehdotonta keskinäistä kunnioitusta kaikkien osapuolten kesken, myös suoruutta ja sanansa pitämistä.

Vuonna 2017 liikevaihtomme oli reilu 15 miljoonaa euroa ja työllistimme vuoden aikana yli 750 osaajaa. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton (HPL) jäsenyritys ja noudatamme toimialan yhteisiä sääntöjä ja toimintatapoja.

Haemme nyt asiakasyritykseemme Olkiluotoon FME-VALVOJAA.

Työn päämääränä on FME-termin (Foreign Material Exclusion) mukaisesti seurata prosessiin kuulumattoman irtomateriaalin esiintymistä ja hallintaa OL3-projektissa. Työ on työtapojen valvontaa, epäkohtiin puuttumista ja oikeisiin menettelytapoihin opastamista.

Työtä tehdään suurelta osin kentällä, joten sekä kohtuullinen fyysinen kunto että kyky tulla toimeen ihmisten kanssa monikulttuurisessa työympäristössä ja erilaisissa tilanteissa ovat tärkeitä. Sinulla on oltava rohkeutta puuttua havaitsemiisi epäkohtiin, ja taitoa tehdä se rakentavasti ja oikeaan käytäntöön opastaen.

Sinulla tulee olla tekninen koulutus ja aiempaa kokemusta asentajana, teknikkona tai insinöörinä.

Yleisimpien IT-ohjelmien perustaidot ovat tarpeen, samoin sujuva suomen kieli ja vähintään kohtuullinen englannin kieli.

Aiempi kokemus niin valvonta- kuin koulutustehtävistäkin on eduksi.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten hae jo tänään!
WWW-osoitehttp://kaikuhr.fi
Yhteystiedot, puh;
+358 50 3277437, puh; Pia Maria Halmkrona-Jylhä
+358 40 154 9157, puh; Fabienne Moisy
Työpaikan osoite26100 RAUMA
PalkkausNeuvoteltavissa
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.kaikuhr.fi/
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929546
Työnantajan viitekhr_3345

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin