Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kuntoutusylilääkäri

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Kajaani

Haemme joukkoomme kuntoutusylilääkäriä Kainuun keskussairaalan kuntoutustutkimuspoliklinikalle. Tehtäviin kuuluvat ammatillisen kuntoutuksen suunnittelu ja työkyvyn arviointi osana moniammatillisen työryhmän toimintaa sekä kuntoutuksen kehittäminen.

Kainuun sotessa kuntoutuspalvelut on keskitetty omalle vastuualueelle osana terveyden- ja sairaudenhoidon tulosaluetta. Kuntoutuspalveluiden vastuualue koostuu kolmesta tulosyksiköstä: Apuvälinepalvelut, Kuntoutustutkimus ja erityisterapiapalvelut, Fysiatria ja fysioterapiapalvelut. Kuntoutuspalveluiden yhteydessä toimii tällä hetkellä kaksi lääketieteellistä yksikköä fysiatrian poliklinikka ja kuntoutustutkimuspoliklinikka. Kuntoutustutkimuspoliklinikka muuttaa uuteen sairaalaan syksyllä 2021.

Kainuun uudessa sairaalassa korostetaan moniammatillista yhteistyötä niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon toimijoiden kesken. Potilastietojärjestelmä on yhteinen koko Kainuun sotessa.

Työaika on kokoaikatyö tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on soveltuva erikoislääkärin pätevyys ja kokemusta kuntoutuksesta. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen ja Kainuun soten tva:n mukainen mahdolliset palkkatoivomukset huomioiden. Koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Esa-Petri Nurmelalle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "kuntoutusylilääkäri"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
WWW-osoitehttp://sote.kainuu.fi
YhteystiedotKuntoutuspalveluiden vastuualuepäällikkö Esa-Petri Nurmela, esa-petri.nurmela@kainuu.fi, puh. 044 797 0545 Kuntoutusylilääkäri Markku Koskela, markku.koskela@kainuu.fi, puh. 044 797 4955 (maanantai-torstai)
Työpaikan osoiteKauppakatu 36, 87100 KAJAANI
PalkkausKunnall. lääkärien virkaehtosop. + tva
Työ alkaa1.2.2021
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.12.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-05-388-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty23.10.2020
Ilmoitusnumero10497670
Työnantajan viiteKAI-05-388-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin