Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintaterapeutti

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä on avoinna uusi toimintaterapeutin tehtävä kuntoutuspalveluiden vastuualueella, kehitysvammapoliklinikalla. Toiminta-alueena on koko Kainuu.

Toimintaterapeutin työpanos kohdistuu pääosin erikoissairaanhoidon kehitysvammapoliklinikan ja kehitysvammaosaston (sekä sovituin osin lastenpsykiatrian ja nuorisopsykiatrian) yksiköihin. Alkusijoituspaikka on kehitysvammapoliklinikka. Toimintaterapeutti työskentelee moniammatillisten työryhmien jäsenenä kuntoutuksen ja arjen toimintakyvyn asiantuntijana.

Toimintaterapeutti osallistuu moniammatillisten tiimien jäsenenä kuntoutuksen suunnitteluun yhdessä asiakkaan, hänen perheensä ja lähityöntekijöiden kanssa. Asiakkaiden kanssa työskennellään poliklinikalla, osastolla, kotona, ryhmäkodeissa, päivähoidossa ja kouluissa. Tehtävä koostuu eri-ikäisille asiakkaille yksilöllisesti tehtävistä palvelutarpeiden ja toimintakyvyn arvioinneista sekä niihin liittyvien yhteenvetojen ja lausuntojen kirjaamisesta. Tehtävä sisältää ohjaus- ja neuvontatyötä sekä pienapuvälineiden tarpeen arviointia.

Kelpoisuusehtona toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kehitysvammatyöstä, toimintaterapian arviointimenetelmistä, kuntoutussuunnitelmien laadinnasta ja verkostotyöstä. Edellytämme hakijalta ajokorttia.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan, koeaika 6 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Jaana Leinoselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "toimintaterapeutti kehitysvammapkl"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan sekä todistus rikostaustan selvittämisestä (Laki lasten kanssa työskenteleville rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.
WWW-osoitehttp://sote.kainuu.fi
YhteystiedotTehtävästä lisätietoa antavat vastuualuepäällikkö Esa-Petri Nurmela puh. 044 797 0545, esa-petri.nurmela@kainuu.fi ja tulosyksikköpäällikkö Jaana Leinonen puh. 044 797 0605, jaana.leinonen@kainuu.fi
Työpaikan osoiteSotkamontie 13, 87300 KAJAANI
PalkkausKainuun soten tva:n mukainen
Työ alkaa1.3.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy04.02.2021 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-03-322-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579405
Työnantajan viiteKAI-03-322-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin