Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikkö, Kaivopihan Karaokekellari

Kaivopihan Karaokekellari Helsinki

Kaivopihan Karaokekellari, Stadin Stygein karaokeravintola

Karaokekellariin etsimämme vuoropäällikkö on asenteeltaan ammattiylpeä, asiakaslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tähtäät aina parhaaseen suoritukseen ja haluat luoda asiakkaiden käyntikokemuksesta parhaan mahdollisen elämyksen. Olet oikea henkilö vuoropäälliköksi meille, jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja asiakaspalvelu ja myyntityö ovat sinulle sydämen asia.

Vastaat vuorossasi stygeimmästä asiakaspalvelusta ja myyntityöstä omalla esimerkilläsi. Olet joustava, ongelmanratkaisukykyinen, reipas ja vastuuntuntoinen.
Omaat hyvän paineensietokyvyn ja kykenet toimimaan kiireisessäkin ympäristössä laatuvaatimuksista tinkimättä.
Olet kerännyt jo useamman vuoden kokemuksen ravintola-alalta. Olet palvelualan ammattilainen ja koulutus on plussaa, mutta eniten vaaassa painavat työkokemus ja esimiesominaisuudet. Tehtävä edellyttää anniskelupätevyyttä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavia työtehtäviä, mukavan työympäristön, perehdytyksen tehtäviin sekä HOK-Elannon monipuoliset henkilöstöedut. Myös henkilöstömme työtyytyväisyys on meille kunnia-asia."

Lähde: sok.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin