Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nuorisokodin hoitaja

Kalliolan setlementti ry Espoo

TIIRAKALLION NUORISOKODIN HOITAJA


Tiirakallion nuorisokoti tarjoaa sijaishuoltoa 10-17 -vuotiaille psyykkisesti oirehtiville lastensuojelun toimin sijoitetuille nuorille, joilla on erityisiä haasteita koulunkäynnin kanssa. Nuorisokoti on 14-paikkainen. Nuorisokoti sijaitsee Espoon Pellaksessa. Tiirakalliolla on neljä selkeästi esiin nousevaa kärkeä:

Psykiatrian osaaminen
Omaohjaaja työ
Perhetyö ja perheiden mukaan ottaminen osaksi sijoitusta
Hoidollinen toiminnallisuus

Tiirakallion nuorisokoti on Kalliolan ylläpitämä lasten- ja nuorisopsykiatrian osaamiseen painottuva erityistason lastensuojelun sijaishuollon yksikkö.

Kalliolan työ perustuu arvoihin, joiden mukaisesti
Ilo - Iloitsemme asiakkaidemme ja yhteisömme onnistumisista. Meitä ohjaa tekemisen ja löytämisen ilo. Yhdessä ratkaisemme vaikeita ja koskettaviakin tilanteita. Nauru ja innostus lisäävät yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuutta.
Reiluus - Kohtelemme kaikkia ihmisiä oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Moninaisessa maailmassa jokainen ihminen on yhtä arvokas. Toimimme järjestö- ja yritystoiminnassamme kestävästi ja vastuullisesti.
Luottamus - Luotamme ihmisen ja yhteisön kykyyn kasvaa ja kehittyä. Uskomme siihen, että jokaisella on oikeus kääntää uusi sivu elämässään. Työntekijöissämme, vapaaehtoisissamme ja asiakkaissamme asuu kollektiivinen viisaus, johon nojaamme.

Tiirakallion nuorisokotiin haetaan työntekijää hoitajan perhevapaan sijaisuuteen ajalle 22.9.2020-14.8.2021

Tehtäviin kuuluvat
asiakkaiden hoito-, kasvatus- ja ohjaustehtävät, kirjalliset työt sekä kodinhoidolliset tehtävät. Lisäksi työnkuvaan kuuluu toiminnan kehittäminen yhdessä työryhmän kanssa.
Tiirakallion nuorisokodissa on suuressa roolissa tavoitteellinen perhetyö sekä muu perheen kanssa tehtävä työ, hoidollinen toiminnallisuus ja ryhmätoiminta, omaohjaajatyö ja psykiatrian osaaminen.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva perustutkinto esim.lähihoitaja.
Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme kokemusta työskentelystä sijaishuollossa, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä ja verkostotyöstä. Tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne ja tahto tehdä laadukasta työtä.
Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä kykyä kohdata asiakas aidosti, rohkeasti ja kunnioittavasti.
Arvostamme reipasta työotetta, periksiantamattomuutta sekä heittäytymistä nuorten mukana heidän hyvinvointinsa eteen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, työterveyspalvelut ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta.

Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa 28.9.2020 tai sopimuksen mukaan.
Tehtävä täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Tiedustelut: Nuorisokodin johtaja Antti Sadeharju p.0404509213
vapaamuotoiset hakemukset 18.9.2020 klo 16.00 mennessä osoitteiseen:
antti.sadeharju@kalliola.fi
WWW-osoitehttp://www.kalliola.fi
YhteystiedotAntti Sadeharju, Puh: 040 450 9213, antti.sadeharju@kalliola.fi
Työpaikan osoiteKuninkaantie 40, 02940 ESPOO
PalkkausG-22
Työ alkaa28.09.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk, 28.9.2020-14.8.2021
Ilmoitus jätetty02.09.2020
Ilmoitusnumero10447649

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

90 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin