Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kampaaja

Kampaamo Hinni Oy Jyväskylä

Meillä on rento ja viihtyisä Kampaamo Vaajakoskella, johon tarvitsisimme apukäsiä. Töitä ja asiakkaita meillä on. Asiakkaamme ovat ihania ja työkaverit mukavia.

Meillä työskentelee jo kampaajia, kosmetologeja, ripsiteknikkoja sekä hieroja. Sinulla on mahdollisuus hyvin itsenäiseen työskentelyyn kuitenkin tiimin tuki taustalla. Työaikamme ovat joustavia ja pystyt niihin myös itse vaikuttamaan.

Pidämme ekologisuudesta, asiakkaan lämpimästä kohtaamisesta ja laadukkaasta palvelun tuottamisesta. Sinulta toivomme ahkeruutta, asiakaslähtöisyyttä, rehellisyyttä sekä joustavuutta kampaamotaitojen lisäksi. Positiivinen asenne ja hymy on iso plussa. :)

Työskentelemään pystyt joko toiminimellä tai esim. alkuun Ukko-palvelun avulla. Käy tutustumassa meidän nettisivuihin: www.kampaamohinni.fi. Laita meille viestiä jos kiinnostuit tai linkkaa kaverille, jos on hän vailla kampaajan töitä. Työt voit aloittaa jo kesällä, viimeistään elokuussa täyspäiväisesti.
Oppisopimukseen ei tällä hetkellä mahdollisuutta valitettavasti.

Ystävällisin terveisin
Henni ja Hinni

info@kampaamohinni.fi (hakemus + cv)
0400 41 71 75.
YhteystiedotHenni Mäkelä, Puh: 045 784 06089
Kampaamo Hinni, Puh: 040 525 5257
info@kampaamohinni.fi
Työpaikan osoiteVesmannintie 6, 40800 VAAJAKOSKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy01.08.2020
Jätä hakemusinfo@kampaamohinni.fi (hakemus + cv)
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388054

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin