Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja, lääkintävahtimestari

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Hämeenlinna

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.5.2021 saakka kestävään sijaisuuteen Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin leikkaus- ja toimenpideyksikköön. Leikkaussalissa lähihoitajan tehtäviin kuuluvat mm. salien valmistelu, asentojen suunnittelut ja laitot, kipsaus sekä läpivalaisulaitteen käyttö. Etsimme osaajaa, jolla on intoa ja halua kehittää työtään. Meille tärkeää on asiakaspalvelu ja hyvä yhteistyö tiimin jäsenten kesken.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden laaja-alaisiin työtehtäviin leikkaustoiminnan tiimissä sekä mukavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön. Työ on päivätyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen leikkaussalityöstä ja kipsaustaidon.

Edellytämme lähihoitajan, apuhoitajan, perushoitajan, lääkintävahtimestarin, mielenterveyshoitajan, mielisairaanhoitajan tai lastenhoitajan tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.
WWW-osoitehttp://www.khshp.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Sirpa Myllys puh. 03 629 3791, tiedustelut sähköpostitse etunimi.sukunimi@khshp.fi
Työpaikan osoiteAhvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA
Palkkauskatso tehtävänkuvaus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy01.10.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/310543/fi_FI
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461211
Työnantajan viite310543

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin