Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Röntgenhoitaja

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Hämeenlinna

Tule röntgenhoitajaksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Meillä on avoinna röntgenhoitajan toistaiseksi voimassa oleva toimi röntgenyksikössä. Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Hämeenlinna. Yksikkömme tutkimusvalikoimaan kuuluvat mm. natiivi-. ultraääni- ja läpivalaisu- sekä mammografiatutkimukset. Lisäksi teemme tietokonetomografia- ja magneettitutkimuksia sekä sepelvaltimoiden ja muiden verisuonien kuvauksia toimenpiteineen. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta, yhteistyötaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä sekä sitoutumista yksikön toimintaan.
Eduksi katsomme, jos sinulla on radiografiaan liittyviä lisäkoulutuksia.

Edellytämme laillistetun röntgenhoitajan tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi, työsuhdematkalippu ja yhteiskäyttöpolkupyöriä sekä loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.
WWW-osoitehttp://www.khshp.fi
Yhteystiedotapulaisosastonhoitaja Jessica Hafrén, puh. 03 629 2122
vs. osastonhoitaja Maija Pajunen, puh. 03 629 4582
Tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi
Työpaikan osoiteAhvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA
Palkkauskatso tehtävänkuvaus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.08.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/244095/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10062240
Työnantajan viite244095

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin