Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Hämeenlinna

Haemme sairaanhoitajia eri mittaisiin sijaisuuksiin. Tehtävien ensisijainen sijoituspaikka on Hämeenlinnan yksikön kirurgian vuodeosasto 5A ja 5B. Kirurgian osastolla 5A hoidetaan urologian eli virtsaelinten ja sukupuolielinten sairauksia sekä gastrokirurgian potilaita. Osasto 5B on 40-paikkainen kirurginen vuodeosasto, jossa hoidetaan ortopedisiä, verisuonikirurgisia, plastiikkakirurgisia ja yleiskirurgisia potilaita.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä, sekä hyvän perehdytyksen osaston toimintaan ja erikoisaloihin. Sinulla on vaikutusmahdollisuus omiin työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla ja mahdollisuus työkiertoon. Työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme asiakaspalveluasennetta, yhteistyötaitoja, vastuunkantokykyä ja innostusta oman ammattitaidon ja työn kehittämiseen.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Täytäthän hakemuksen pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.
WWW-osoitehttp://www.khshp.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Merja Kairi puh. 03 629 2502, apulaisosastonhoitaja Titta Kostjukova puh. 03 629 2253, tiedustelut sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi
Työpaikan osoiteAhvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA
Palkkauskatso tehtävänkuvaus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy17.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/291348/fi_FI
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10387988
Työnantajan viite291348

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin