Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Hämeenlinna

Etsimme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnan päiväsairaalaan. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet hoitotyön ammattilainen ja kiinnostunut monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä.

Päiväsairaalassa on 24 sairaansijaa, joilla hoidetaan 15 - 40 potilasta päivässä. Potilaspaikkoja käytetään porrastetusti. Hoidot ovat eripituisia kestoltaan. Muun muassa potilaille ohjelmoidut lääkehoidot (iv-lääkehoidot, injektiot), tutkimukset ja lyhyen tarkkailun vaativat toimenpiteet ovat päivittäistä toimintaamme. Toteutamme yksikössä vaativia lääkehoitoja, tulee lääkelupien olla voimassa (LOVE). Hakijan tulee huomioida, että yksikössä käsitellään sytostaatteja. Päiväsairaala on avoinna maanantai-torstai välillä klo 7:30 - 19:00 ja perjantaina klo 7:30 -16:00.

Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja huolehdimme mentorin perehdytyksen ajaksi. Toimimme yksikössä tiimi periaatteella ja olemme saaneet palautetta hyvästä yhteishengestämme. Potilasraati palkitsi yksikön kunniamaininnalla vuonna 2019 hyvästä työstä potilaiden hyväksi. Toivomme, että voisit olla yksi meistä. Työn kautta avautuu mahdollisuus toimia sairaanhoitajana myös syöpätautien poliklinikalla ja palliatiivisella poliklinikalla, sekä mahdollisesti toisessa yksikössämme Riihimäen päiväsairaalassa.

Arvostamme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen hoitotyöhön. Lisäksi arvostamme kiinnostusta potilaisiin ja kykyä toimia myös itsenäisesti omien potilaiden kanssa päivittäin.

Edellytämme laillistetun sairaanhoitajan tutkintoa.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.
WWW-osoitehttp://www.khshp.fi
YhteystiedotOsastonhoitaja Eila Henriksson, puh 03 629 2346 tai 040 583 1632 tai apulaisosastonhoitaja Joanna Miekka, puh 03 629 2347 tai 040 171 8073. Sähköpostilla tiedustelut: etunimi.sukunimi@khshp.fi
Työpaikan osoiteAhvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA
Palkkauskatso tehtävänkuvaus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.10.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/305341/fi_FI
Ilmoitus jätetty15.09.2020
Ilmoitusnumero10459837
Työnantajan viite305341

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin