Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylilääkäri, Fysiatria

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Hämeenlinna

Haemme ylilääkäriä Kanta-Hämeen keskussairaalan kuntoutuksen ja fysiatrian tulosyksikköön. Yksiköllä on poliklinikkatoimintaa Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Tulosyksikköön kuuluu fysiatrian poliklinikan lisäksi lääkinnällinen kuntoutus sekä sosiaalipalvelut. Toimimme alueellisen apuvälinekeskuksen asiantuntijana ja kehitämme aktiivisesti sen toimintaa. Suunnittelemme uutta modernia sairaalaa ja vahvistamme monipuolisesti yhteistyötä TaYS:n kanssa. Yksikössämme on yhteistyöhenkinen, kehittämis- ja koulutusmyönteinen ilmapiiri ja myös tutkimustyön tekemiseen sairaala suhtautuu myönteisesti.

Haettavana olevan fysiatrian ylilääkärin tehtävänä on johtaa koko yksikön toimintaa. Pääasiallinen toimipaikka on Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan yksikkö.

Arvostamme hyviä kliinisiä taitoja, kuntoutusalan laaja-alaista tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä ja hallinnollista kokemusta sekä halukkuutta koko yksikön toimintojen kehittämiseen.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa fysiatrian erikoisalalla sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä vaativassa tehtävässä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu . Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.
WWW-osoitehttp://www.khshp.fi
YhteystiedotTulosalueylilääkäri, professori Ari Palomäki puh. 040 562 4326 tai ylilääkäri, fysiatrian dosentti Pekka Rantanen puh. 03 629 2040 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@khshp.fi
Työpaikan osoiteAhvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA
Palkkauskatso tehtävänkuvaus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.06.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/293842/fi_FI
Ilmoitus jätetty20.05.2020
Ilmoitusnumero10353217
Työnantajan viite293842

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin