Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylilääkäri, naistentaudit ja synnytykset

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Hämeenlinna

Haemme mukavaan joukkoomme ylilääkäriä vakituiseen virkaan Kanta-Hämeen keskussairaalan naistentauti- ja synnytysyksikköön.

Yksikössä työskentelee ylilääkärin lisäksi huippuosaajat kahdeksassa erikoislääkärin virassa. Meillä on myös kolme erikoistuvan lääkärin koulutusvakanssia täysimääräisesti käytössä. Klinikasta löytyy ammatillista erityisosaamista useamman suppean alan osalta. Kaikki erikoislääkärit suhtautuvat intohimoisesti työhönsä, erityisesti potilastyöhön sekä erikoistuvien kouluttamiseen. Tärkeänä pidämme myös kollegiaalisuutta, mikä näkyy tiiviinä työyhteisönä ja mahtavana yhteishenkenä. Olemme innostuneita oppimaan uutta ja aina valmiita kehittämään toimintaamme.

Vuonna 2018 Kanta-Hämeessä oli hieman yli 1200 synnytystä. Äitiyspoliklinikan ja synnytyssalin toiminnasta vastaa klinikan oma perinatologi, vastasyntyneiden teho-osastoa valvoo neonatologi ja riskisynnyttäjien hoitoon saadaan tarvittaessa kannanotto obstetrisen anestesiologian lisäpätevyyden suorittaneelta anestesialääkäriltä.

Gynekologinen leikkaustoimintamme on monipuolista ja lisäksi meillä on toimiva naistentautien poliklinikka, jossa tehdään myös polikliinisia toimenpiteitä ja operaatioita paikallispuudutuksessa. Klinikalla on vastaanottotoimintaa myös Riihimäen yksikössä ja Forssan sairaalassa. Lähes kaikki naistentautien erikoisalat ovat edustettuina työyhteisössämme.

Sairaanhoitopiirissä on meneillään useita mielenkiintoisia kehityshankkeita, muun muassa olemme omalta osaltamme mukana uuden Assi-sairaalan suunnittelussa.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa naistentautien ja synnytysten erikoisalalla sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä vaativassa tehtävässä.

Nykyisen ylilääkärin eläköityessä upea ja ammattitaitoinen gynekologiyhteisö on pomoa vailla: Sinä rohkea, haasteisiin tarttuva, innovatiivinen kollega - tule meille ylilääkäriksi!

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan mahdollisimman pian valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi, työsuhdematkalippu ja yhteiskäyttöpolkupyöriä sekä loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.
WWW-osoitehttp://www.khshp.fi
Yhteystiedotvs. ylilääkäri Tiina Vilmi-Kerälä, puh. 03 629 3565 tai vs. tulosalueylilääkäri Kati Kortelainen puh. 03 629 3522. Tiedustelut sähköpostitse etunimi.sukunimi@khshp.fi
Työpaikan osoiteAhvenistontie 20, 13530 HÄMEENLINNA
PalkkausKatso kuvaus
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.10.2019 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/247699/fi_FI
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10095857
Työnantajan viite247699

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin