Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kuorma-autonkuljettaja

KarelPro Oy Lieksa

Toimenkuva

Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autokuljettajaa Lieksaan.

Aloitus tapahtuu mahdollisimman nopeasti ja kesto on vähintään koko kesän, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on maanrakennuskuljetuksen puolen kuljetusta.

Työssäsi pääset käyttämään vaihtolavaa, pyöräkonetta, siirtolavaa ja mahdollisesti jopa kaivinkonetta. Töitä on pääasiassa ma-pe välillä, mutta sinun tulee olla valmis työskentelemään myös viikonloppuisin. Työaika on sovitusti aamun ja illan välillä, yötyötä sinun ei tarvitse tehdä. Töitä varmasti riittää sitä haluavalle.

Odotamme sinulta

C-korttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Suositellusti sinun tulisi asua Lieksassa tai lähellä Lieksaa työn luonteen vuoksi. Vakituista työpaikkaa janoavalle muutto Lieksaan saattaa tulla vaatimukseksi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kuljettajan töistä, mutta emme sulje pois kuljettajan tutkinnosta vastavalmistuvaa henkilöä.
WWW-osoitehttp://www.vmp.fi
YhteystiedotAatu Savolainen, Puh: 050 505 8700, aatu.savolainen@vmp.fi
Työpaikan osoite81700 LIEKSA
PalkkausTES:n mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9966102

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin