Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimistosiivooja

KarelPro Oy Joensuu

Toimenkuva

Haemme asiakasyrityksellemme kesän loppuun asti kestävästä määräaikaisesta työsuhteesta jopa vakituiseen työsuhteeseen siivoojaa. Työssäsi toimit töihin kutsuttavana extraajana, mutta kuitenkin sovitut työpäiväsi tulevat olemaan täyspäiväisiä. Töitä siis on vaihtelevasti, sinulla saattaa olla täysiä työviikkoja tai jokin viikko voi olla täysin vapaa. Siivouskohteet tulevat olemaan monipuolisia ja ympäri Joensuuta. Saat työssäsi vaihtelevia ympäristöjä ja kohdata uusia haasteita.

Odotamme sinulta

Haemme siivoojaa, joka pystyy työskentelemään joustavasti, on saanut riittävästi työkokemusta työskennelläkseen itsenäisesti tai on käynyt siivoojan koulutuksen, on huolellinen ja motivoitunut tekemään töitä. Myös oma auto vaaditaan eri kohteiden sijaintien vuoksi.

Muut tiedot

Haastattelemme hakijat mahdollisimman pian hakemuksesi laitettua. Sopivat tekijät ehdotetaan eteenpäin, jonka jälkeen pidetään jatkohaastattelu ja lopulliset valinnat tehdään sen perusteella.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 9.00-16.00 Aatu Savolainen, 050 505 8700, aatu.savolainen@vmp.fi
WWW-osoitehttp://www.vmp.fi
YhteystiedotAatu Savolainen, 050 505 8700, aatu.savolainen@vmp.fi
Työpaikan osoiteKoskikatu 13, 80100 JOENSUU
PalkkausTES:n mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997286

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

69 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin