Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vårdare till Octavens serviceenhet (1288)

Kårkulla samkommun Helsinki

EN VÅRDARE (bef.1288)

i deltid 78,42% till Octavens serviceenhet i Helsingfors. Anställningen inleds 3.8.2020 och är tillsvidare.

Octavens dagverksamhet finns på Lästmakarvägen 19 i Krämertskog i Helsingfors. Serviceenheten erbjuder livsorienterad verksamhet (LO) för vuxna personer med funktionsnedsättning. LO verksamhet innebär service som stöder delaktighet och vardagsfunktioner.

Som vårdare kommer du att i samarbete med en annan handledare aktivt delta i planering och utformning av verksamhet i en grupp. Du arbetar utgående från ett socialpedagogiskt- och personcentrerat arbetssätt för att ordna meningsfull sysselsättning för enskilda brukare. Du kommer också att stödja specifikt en person som har behov av tydliga strukturer med att delta och förverkliga daglig verksamhet. Arbetet innebär fysisk aktivitet, främst i form av dagliga promenader. Du får kollegialt stöd och handledning i ditt arbete. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt och förmåga att samarbeta i nätverk.

Viktiga värderingar som styr vårt arbetssätt är brukarens delaktighet, självbestämmande och valfrihet.

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt, lyhördhet för brukarens behov och förmåga att arbeta serviceinriktat. Du motiveras av att arbeta med människor och som person är du empatisk, har ett gott bemötande och en öppen attityd. Vi värdesätter även samarbetsförmåga och ansvarstagande.

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. Läs mera om behörighetsvillkoren under följande länk: http://www.karkulla.fi/assets/behorighetsvillkor.pdf

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet AKTA och anställningen inleds med prövotid. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016).

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till regionchef Ingela Lindholm och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem. Ansökan kan även sändas per post till Omsorgsbyrån i Helsingfors, Byholmsgränden 7 A, 00580 Helsingfors och ska vara oss tillhanda senast den 10.6.2020.

Närmare information ger enhetschef Pamela Sidorow, pamela.sidorow@karkulla.fi eller tfn. 0247 431 430

Organisationsbeskrivning:

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

20.5.2020

Sökord: vårdbranschen, hoitoala, hoitaja, lähihoitaja
WWW-osoitehttp://www.karkulla.fi
YhteystiedotPamela Sidorow pamela.sidorow@karkulla.fi 0247431430
Työpaikan osoiteLästmakarvägen 19, 00620 HELSINKI
PalkkausEnligt AKTA
Työ alkaa03.08.2020
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.06.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://karkulla.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=831&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty20.05.2020
Ilmoitusnumero10352900
Työnantajan viite831

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin