Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kasvun Lähde ry Kankaanpää

Kristillinen Päiväkoti Taimitarha Kankaanpäässä etsii varhaiskasvatuksen opettajaa tai sosionomia vakituiseen toimeen, toimeen kuuluvat myös päiväkodin johtajan tehtävät.

Päiväkoti on 24-paikkainen, yksityinen palvelusetelipäiväkoti ja sitä ylläpitää yhteiskristillinen Kasvun Lähde ry. Päiväkoti on hajusteeton.

Päiväkodin toimintakulttuuri rakentuu suomalaisten kristillisten päiväkotien yhteiselle pohjalle ja palvelun laadusta vastaa yhdistyksen hallitus. Varhaiskasvatuksen opettaja/sosionomi koulutetaan kristillisen kasvatuksen osaajaksi.

Tehtäviisi kuuluu vastata päiväkodin toiminnasta sekä suunnitella ja arvioida sitä yhdessä työntekijätiimin ja yhdistyksen hallituksen kanssa.

Toivomme sinulta iloista ja uteliasta asennetta, tiimityö- ja organisointitaitoja sekä halua ja kykyä toisten kohtaamiseen. Edellytämme varhaiskasvatuksen pedagogista osaamista ja persoonallista sopivuutta tähän tärkeään tehtävään. Meillä lapsi on aina, kaikenlaisena ja -ikäisenä aarre!

Työvuorosi ajoittuvat ma-pe klo 6.30-17.00 välille. Työsuhteessa on 4 kk koeaika. Palkkaus, kelpoisuusvaatimukset ja palvelusuhteen ehdot yksityisen sosiaalialan TES:n mukaiset.

Myös valmistuvat varhaiskasvatuksenopettajat/sosionomit huomioidaan valintaa tehtäessä. Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lähetä hakemus sähköpostilla tuula.palomaki@gmail.com. Kerrothan hakemuksessasi miksi haet juuri tätä paikkaa ja samalla siitä, miten toteuttaisit työssäsi kristillistä kasvatusta.
YhteystiedotKasvun Lähde ry:n hallitus Tuula Palomäki, puh 050 511 3259 (tiedustelut arkisin klo 18-20)
Työpaikan osoiteKivenkatu 2 C 28, 38710 KANKAANPÄÄ
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES:n muk
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 16:00
Jätä hakemusHakemukset tuula.palomaki@gmail.com
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395257

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin