Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Kaunialan Sairaala Oy Kauniainen

Sinä lähihoitaja, jolla on asennetta ja energiaa, tule töihin Kaunialan varahenkilöstöön toteuttamaan kotihoivaa asiakkaan kotona ja työskentelemään sairaalan yksiköissä! Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tällä hetkellä tarvitsemme sinua pääasiallisesti KotiKaunialassa. Työvuorotoiveistasi ja yksilöllisistä työaikajärjestelyistä on mahdollista neuvotella.

Lähihoitajan työnkuva on monipuolinen, ja lähihoitajilla on laajat oikeudet lääkehoidon työtehtäviin. Kotihoitotyö mahdollistaa lähihoitajan itsenäisen työskentelyn asiakkaan kotona, toki yhteistyössä tiimin kanssa. KotiKaunialassa saat haasteita ja vastuuta, mutta myös vaikutusmahdollisuuksia.

Tarjoamme kehittyvän ja uudistuvan työpaikan, jossa työskentelee noin 300 työntekijää. Tiimien itseohjautuvuus on jo osittain toiminnassa, ja se laajenee vähitellen. Työntekijät saavat kannustusta ja tukea avoimessa ilmapiirissä. Palkitsemme henkilöstöä osaamisen kehittymisestä ja Kauniala Akatemian osaamisportailla ylöspäin etenemisestä. Kaunialan perinne vaikuttaa edelleen päivittäisessä toiminnassamme, ja valtion ylin johto vierailee säännöllisesti meillä.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, myönteistä asennetta kehittämiseen, muutoksensietokykyä, itseohjautuvuutta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lähihoitajan tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista kolmen kuukauden kuluessa sekä tartuntatautilain (12227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja ajokorttia (oma auto ei ole välttämätön). Työaikamuotona on jaksotyö sisältäen tarvittaessa myös yötyötä. KotiKaunialassa työskentely sijoittuu klo. 7:00-22:00 väliselle ajalle.
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa avo- ja kotipalveluiden johtaja Merja Korhonen puh. 050 577 0228.

Lisätietoa:
Kaunialan Sairaala https://www.kauniala.fi/ ja
KotiKauniala https://www.kauniala.fi/kotikauniala/

Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse 10.7.2020 klo. 14:00 mennessä merja.korhonen@kauniala.fi
WWW-osoitehttp://www.kauniala.fi
Yhteystiedotavo- ja kotipalveluiden johtaja Merja Korhonen
puh. 050 577 0228
merja.korhonen@kauniala.fi
Työpaikan osoite02700 KAUNIAINEN
PalkkausTerveyspalvelualan työehtosop. mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 7,75
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Haku päättyy10.07.2020 klo 14:00
Jätä hakemusmerja.korhonen@kauniala.fi
Ilmoitus jätetty26.06.2020
Ilmoitusnumero10385768

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin