Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Volvo Omamekaanikko

Käyttöauto Oy, Tampere Tampere

Käyttöauto on perinteikäs perheyhtiö ja yksi suurimmista autojen vähittäismyyntiketjuista Suomessa. Edustamme 16 laadukasta automerkkiä 10 paikkakunnalla Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjanmaalla ja Satakunnassa. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki autoihin liittyvät palvelut myynnistä varaosiin, merkkihuoltoon ja korikorjauksiin. Käyttöauto työllistää yli 500 autoalan ammattilaista. Myymme vuosittain noin 15 000 autoa ja liikevaihtomme on noin 330 miljoonaa euroa. Oletko sinä seuraava huipputyyppimme?

Haemme Tampereelle Volvo Omamekaanikkoa®.

Voit olla kokenut alan ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus. Meille kokemustakin tärkeämpää on tahto kehittyä ja halu toimia asiakkaiden kanssa. Odotamme sinulta mekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutusta. Aiemman työkokemuksen kautta hankitut käytännön taidot katsotaan eduksi.

Koulutamme sinut työskentelemään omamekaanikkona ja toimimaan asiakkaiden kanssa. Volvo Omamekaanikon® tehtäviin perehdyttyäsi tarjoat asiakkaillemme entistä henkilökohtaisempaa sekä vaivattomampaa palvelua. Suunnittelet omat työpäiväsi, sovit huolloista suoraan asiakkaidesi kanssa ja saat myös kiitokset hyvästä työstä suoraan heiltä.

Työssä tarvitaan hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia myös kiireessä ammattitaitoisesti ja asiakaspalveluhenkisesti. Arvostamme aiempaa Volvo -osaamista. Autosähköosaaminen on etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vakituisen työn lisäksi työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään vakavaraisessa perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja Käyttöauto tarjoaa mahdollisuuden seurata kehitystä kärkijoukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kimmo Vuolle puh. 040 7507 237 (ti 7.7., to 9.7., ti 14.7. ja to 16.7. klo 13-14).

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 17.7.2020 mennessä sähköisellä rekrytointilomakkeella osoitteessa kayttoauto.fi/rekry
YhteystiedotKimmo Vuolle puh. 040 7507 237 (ti 7.7., to 9.7., ti 14.7. ja to 16.7. klo 13-14).
Työpaikan osoiteLokomonkatu 25, 33900 TAMPERE
Palkkaussop. mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasop. mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.kayttoauto.fi/fi/rekrytointilomake/
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390111

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin