Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sovelluskehittäjiä, IT-Sote-yksikkö

Kela Jyväskylä

Sovelluskehittäjiä

Oletko sovelluskehityksen tekninen moniosaaja, jolta löytyy potentiaalia ja intoa hypätä mukaan Kelan järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon? Monipuolinen teknologia-palettimme on laaja ja pääset käsiksi moderneihin teknologioihin.

Uuden työkaverimme tehtäviin kuuluvat monipuolisesti sovelluskehitys- ja ylläpitotehtävät, kuten järjestelmien kehitystöiden tekninen suunnittelu ja toteutus, yksikkötestaus, sovellusten tuotantoon siirrot sekä tuotannon varmistamiseen liittyvät tehtävät. Työnkuva tarkentuu valitun hakijan osaamisen mukaan.

Tulet työskentelemään Kelan IT-sote-yksikössä, jossa työssäsi sinua tukevat järjestelmäkehityksen rautaiset ammattilaiset. Meillä pääset työskentelemään laajojen järjestelmäkokonaisuuksien parissa. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, jota hyödyntävä niin kansalaiset kuin eri sosiaali- ja terveydenalan toimijat.


Tässä työssä pääset hyödyntämään mm. seuraavia teknologioita

Java 11, Spring Boot, Spring Batch, REST, JSON, JPA/Hibernate, PostgreSQL, Oracle, Maven, Jenkins, Bitbucket/Git, Javascript, React, OpenShift, SOAP WS- ja REST-rajapinnat, XML, JSON, SQL- tietokannat, Nexus, SonarQube

Tulet työskentelemään pääasiassa Java-teknologioiden parissa. Ketterät toimintatavat raamittavat työtämme sekä uuden kehittämisessä, että ylläpitotöissä.

Edellytämme sinulta:
työkokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä
hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä aktiiviseen, itsenäiseen sekä ratkaisukeskeiseen työskentelyyn osana tiimiä
sitoutumista tavoitteeseemme moniosaavista tiimeistä
itseohjautuvia työskentelytapoja ja kykyä jakaa osaamista
sujuvaa suomen kielen taitoa

Arvostamme kykyäsi hallita laajoja järjestelmäkokonaisuuksia ja ketterän järjestelmäkehityksen tuntemusta. Aito kiinnostus itsensä ja tiiminsä kehittämiseen, avoimuus, kyky innostua sekä antaa ja saada palautetta auttavat sinua menestymään tehtävässä. Mikäli sinulla on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan osaamista, on tehtävässä hyvät mahdollisuudet sen hyödyntämiseen.

Liity osaavaan joukkoomme. Saat hyvät kehittymismahdollisuudet ja osaavien IT -ammattilaisten verkoston tuen. Kela työnantajana tukee jatkuvaa kehittymistä, työn ja muun elämän yhteensovittamista ja vapaa-ajan harrastuksia. Kela on monipaikkainen työpaikka.

Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut kuten
pitkät lomat
kattavat työterveyspalvelut sisältäen hammashoidon
lounasedun
liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedun

Palkka määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan ja asettuu 3400 - 4500 e/kk välille.

Haastatteluja pidetään ja tehtäviä täytetään sopivien hakijoiden löytyessä. Työpaikka sijaitsee Jyväskylässä, Helsingissä tai Turussa. Etätyö myös muilla paikkakunnilla on mahdollista. Aloitusajankohta on sovittavissa.

Meistä

Kelan IT-Sote-yksikkö vastaa Kelan Kanta-palvelujen sekä terveydenhuollon ja lääkekorvauksien kehittämisestä sekä palvelujen tuotantotoiminnasta. Yksikössä työskentelee 140 henkilöä ja olemme vahva sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen rakentajayksikkö. Meillä on vankka kokemus terveydenhuollon järjestelmien rakentamisesta ja olemme omalta osaltamme edelläkävijöitä alalla.

Yksikön vahvuutena on eri osa-alueiden asiantuntemus ja tekemisen meininki, halu kehittyä ja viedä asioita eteenpäin. Tiimeissä tehdään töitä sitoutuneesti ja ammattimaisesti.

Kelan kasvavissa ja kehittyvissä palveluissa pääset mukaan innostavaan työskentelyyn isossa IT-talossa. IT-palveluissamme työskentelee yli 800 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.


Kiinnostuitko?

Katso LinkedInistä #töissäkelassa ja #itkela nähdäksesi mitä Kelan IT-palveluissa on meneillään ja hae tehtävää rekrytointipalvelussamme www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 31.1.2022. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäälliköt Keijo Jokinen, Hanna Hautaniemi tai Olli Mikkonen sähköpostilla etunimi.sukunimi@kela.fi.

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.
WWW-osoitehttp://www.kela.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäälliköt Keijo Jokinen, Hanna Hautaniemi tai Olli Mikkonen sähköpostilla etunimi.sukunimi@kela.fi.
Työpaikan osoiteHelokatie 11, 40640 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus3400 - 4500 e/kk
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.kela.fi/rekrytoi
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11108248

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin