Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesämestareita Joutsenoon

Kemira Chemicals Oy, Äetsä Lappeenranta

Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Tarjoamme työympäristön, jossa voit hyödyntää osaamistasi ja työlläsi on merkitystä. Jos haluat vaikuttaa, innovoida ja nähdä työsi tuloksia kansainvälisessä, alan johtavassa yrityksessä, Kemira on sinua varten.

Kemiran Joutsenon tehtaalla valmistetaan kemikaaleja paperi- ja selluteollisuuden tarpeisiin. Toimipaikalla työskentelee noin 80 henkeä Kemiran palveluksessa.

Haemme Joutsenon toimipaikalle kahta (2) kesämestaria kesäksi 2022. Työaikamuotona on joko katkeamaton kolmivuorotyö (TAM 37) tai päivätyö. Vastuullasi ovat laitoksien käytönvalvonta sekä vuorosi henkilöstöresurssit. Toimeesi kuuluvat mm. toimintavalmiuden ylläpito sekä häiriötilanteiden selvittäminen että tapahtumaraportointi organisaatiossa eteenpäin. Olet tuotantotyöntekijöiden esimies ja raportoit tehtaan käyttöpäällikölle.


Tarvitset:
- Kemian- tai prosessitekniikan opintoja (AMK/DI), joita sinulla on takana vähintään kaksi vuotta.
- Ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä.
- Energisyyttä, joukkuepelitaitoja sekä tahtoa saattaa asiat päätökseen.
- Johtamis- ja esimiestaitoja.
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta elämään.

Tarjoamme:
- Mielenkiintoisen ja haastavan työn turvallisessa työympäristössä.
- Upeita ja osaavia työkavereita sekä toimipaikalla että koko yhtiössä.
- Laadukkaat ja toimivat työkalut sekä viihtyisän työympäristön.
- Työn globaalissa suomalaisessa yhtiössä, joka on sitoutunut innovaatioihin, huolehtii ihmisistä ja ympäristöstä sekä on sitoutunut asiakkaiden menestykseen.


Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.kemira.com/careers Open positions -osion kautta 30.1.2022 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi.Kemira on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme lopputuotteen laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2020 Kemiran liikevaihto oli noin 2,4 miljardia euroa ja henkilöstön määrä 5 000. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
www.kemira.com
WWW-osoitehttp://www.kemira.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antaa käyttöpäällikkö Matti Vuokko (p. 040 749 9520) sekä henkilöstöpäällikkö Marko Lummio (p. 040 583 0502) arkisin klo 10 - 14.
Työpaikan osoite54100 JOUTSENO
Palkkaus.
Työn luonnekesätyö
Työ alkaahuhtikuu 2022
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy30.01.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.kemira.com/job-invite/64122/
Ilmoitus jätetty08.12.2021
Ilmoitusnumero11099223

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin