Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakas- ja palveluohjausyksikön esimies

Keravan kaupunki Kerava

Haemme nyt sinua, sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilainen, keskitetyn asiakas- ja palveluohjausyksikön esimiehen virkaan 1.3.2017 alkaen.

Virka on uusi. Esimies toimii sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla arjessa selviytymistä tukevien palveluiden vastuualueella uuden keskitetyn asiakas- ja palveluohjausyksikön hallinnollisena ja ammatillisena esimiehenä.

Uusi asiakas- ja palveluohjausyksikkö koostuu moniammatillisista toimijoista, joiden toiminnan ja asiantuntijatyön kautta asiakkaat ohjautuvat vastuualueen palveluryhmiin, joita ovat kotona asumista tukevat palvelut, asumispalvelut sekä ympärivuorokautinen hoito. Yksikön työntekijät ovat sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisia.

Haluamme sinut, rautainen ammattilainen, näköalapaikalle suunnittelemaan ja järjestämään asiakkaillemme monipuolisia palveluja. Tehtäviisi kuuluu esimiestyö, yksikkösi johtaminen, kehittäminen sekä asiakasrajapintaan liittyvät tehtävät. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista sosiaalityön osaamista sekä kykyä yhdistää moniammatillisen työryhmän työtä asiakaslähtöiseksi palvelutarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi. Erityisesti toimit vammaispalveluiden, ikäihmisten palveluiden, omaishoidon tuen ja mielenterveys- sekä päihdepalveluihin liittyvien tehtävien parissa. Tehtävässä hyödynnät osaamistasi arjen työn sujuvuuden varmistamisessa, työntekijöiden käyttämän yksilöllisen harkinnan ohjaamisessa sekä osaltasi myös työhyvinvoinnin edistämisessä.

Toimit vastuualuejohtajan suorassa alaisuudessa ja olet vastuualueen johtoryhmän jäsen. Työsi tukena on osaava ammattilaisten joukko ja esimieskollegojen tuki. Myönteinen ja rohkea asenteesi ja motivaatiosi tehtäväsi hoitamiseen sekä kaupungin palveluiden kehittämiseen on odotuksenamme. Kuntakentän voimakkaat muutostuulet eivät pelota sinua ja haluat olla mukana kanssamme nostamassa purjeet ylös ja virittämässä organisaatiotamme ottamaan vastaan tulevat haasteet. Tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 § mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito

Eduksi luemme laaja-alaisen perehtyneisyyden sosiaalityöhön, erityisesti päihde- ja mielenterveyspalveluihin, vammaispalveluihin sekä ikäihmisten palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja järjestämiseen. Monipuolinen kokemus esimiestyöstä, reipas ja itsenäinen työote, organisointikyky, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja sopimuksen soveltamisen tuntemus auttavat tehtävän onnistunutta hoitamista.

Virka täytetään 1.3.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Valittavan on ennen valinnan vahvistamista toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme virantäytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmämme mukaisesti. Työaika on 36 t 45 min/viikko.

Hakuaika päättyy 27.1.2017 kello 12.00. Hakemukset virkaan tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.
WWW-osoitehttp://www.kerava.fi
YhteystiedotLisätietoja virasta ja tehtävistä antaa vastuualuejohtaja Raija Hietikko s-posti raija.hietikko@kerava.fi, p. 040 318 3211.
Työpaikan osoiteMetsolantie 9, 04200 KERAVA
PalkkausKVTES:n mukainen
Työ alkaa01.03.2017, 1.3.2017
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.02.2017 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/125021/fi_FI
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9133873
Työnantajan viite125021

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin