Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

sosiaalityöntekijä

Keravan kaupunki Kerava

Keravan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla on haettavana vakinainen

SOSIAALITYÖNTEKIIJÄN toimi 1.2.2017 alkaen

Tehtävän sijoituspaikkana on keravalaisille 13-25-vuotiaille nuorille ohjaus- ja neuvontapalveluja sekä mielenterveys- ja päihdehoitoa tarjoava Nuorten talo. Talon palvelut tuotetaan Keravan sosiaali- ja terveyspalveluiden, nuoriso- ja vapaa-aikapalveluiden sekä kasvatus- ja opetuspalveluiden sekä HUS:n erikoissairaanhoidon yhteistyönä. Talon toiminnassa pyritään huomioimaan nuorten palvelutarpeet kokonaisuutena ja toiminnassa pyritään raja-aidat ylittävään yhteistyöhön nuorten auttamisessa.

Nuorten talossa työskentelee psykiatrisia sairaanhoitajia (2), sosiaalityöntekijä, perheohjaaja, psykologi (2pv /vko), lähihoitajia (2) ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri (2pv/vko) sekä etsiviä nuorisotyöntekijöitä (2). Lisäksi talossa ottaa vastaan kerta viikkoisesti TYP-sosiaaliohjaaja, jälkihuollon sosiaaliohjaaja, aikuissosiaalityön työntekijä ja TE-palveluiden työntekijät. Myös järjestöyhteistyötä tehdään. Yksikkö on mukana sosiaalisessa mediassa ja sähköisiä palveluita kehitetään.

Etsimme joukkoomme rautaisella ammattitaidolla, pitkäjänteisellä ja ahkeralla asenteella ja hyvällä huumorintajulla varustettua sosiaalityöntekijää, joka on kerryttänyt työkokemustaan mielenterveys- ja päihdenuorten ja heidän perheidensä parissa.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä ovat nuorten päihteisiin ja mielenterveyteen liittyvät arviot ja kartoitukset sekä hoito yksilö- ja perhetapaamisilla. Sosiaalityöntekijä työskentelee sekä toimipisteessä että jalkautuen ja tekee aktiivisesti verkostotyötä. Sosiaalityöntekijä työskentelee yhdessä sovitun suunnitelman mukaan osana hoitokokonaisuutta ja on sosiaalihuollon asiantuntijana tiimissä.

Haemme joukkoomme yhteistyökykyistä, vahvaa sosiaalityön ammattilaista, jolla on sosiaalityöntekijän pätevyys ja kokemusta päihde- ja mielenterveysongelmista kärsivien nuorten hoitamisesta. Odotamme kykyä toimia uudenlaisessa, kehittyvässä toimintaympäristössä moniammatillisesti, joustavasti ja verkostomaisella työotteella. Eduksi luetaan terapiakoulutus ja muut menetelmäkoulutukset.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
- tietoa nuoruusiän kehitysvaiheista sekä niihin liittyvistä psyykkisistä ilmiöistä ja ongelmista sekä mielenterveyden häiriöistä ja riippuvuuksista
- kykyä tunnistaa normaali ja vaarantunut nuoruusiän kehitys
- vankkaa tietotaitoa mielenterveyden ongelmien ja riippuvuuksien syntymekanismeista, niitä ylläpitävistä tekijöistä ja keinoista hoitaa niitä
- sosiaalityöntekijältä edellytetään lisäksi vahvaa itsensä johtamisen taitoa, joustavuutta, päämäärätietoisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti ja osana tiimiä.

Mikäli tunnistat kuvauksesta itsesi ja olet halukas tekemään töitä kehittyvässä, moniammatillisessa yksikössä keravalaisten nuorten ja heidän perheidensä parissa, jätä sähköinen hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn osana ammattitaitoista tiimiä ja mahdollisuuden olla rakentamassa monipuolisia palveluita innovatiivisessa toimintaympäristössä.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Asetamme etusijalle hakijan, joka vastaanottaa tehtävän kokoaikaisena.

Katso työpaikan esittelyvideo https://www.youtube.com/watch?v=U2qnVy3dGyI&t=8s
Facebook:ssa: https://fi-fi.facebook.com/nuortentalo/
Instagram: @nuortentalo


Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
WWW-osoitehttp://www.kerava.fi
Yhteystiedotesimies Kaisa Mannermaa puh. 040-3182519
Työpaikan osoiteKuparisepänkatu 3, 04250 KERAVA
PalkkausKvtes
Työ alkaa01.02.2017
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.01.2017 klo 14:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/125218/fi_FI
Ilmoitus jätetty11.01.2017
Ilmoitusnumero9134025
Työnantajan viite125218

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin