Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveydenhoitaja

Keravan kaupunki Kerava

Hei Sinä, jolle koululaisten terveys- ja hyvinvointi ovat tärkeitä. Tule meille töihin!

Haemme terveydenhoitotyön ammattilaista vakinaiseen kouluterveydenhoitajan palvelussuhteeseen 1.4.2020 alkaen.

Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Sompion yhtenäiskoulu. Pihapiirissä parakissa opiskelevat myös Keskuskoulun alakoululaiset. Kouluterveydenhoitajan tehtävään kuuluu ensisijaisesti itsenäinen vastaanottotyö kouluterveydenhuollossa. Sinulla on kollega apunasi osan viikosta.

Olethan avarakatseinen ja työstäsi innostunut terveyden edistäjä. Sinulla on kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten kanssa ja kykyä moniammatilliseen verkostotyöhön. Et säikähdä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, koska liki 800 oppilaan koulussa niitä riittää. Osaat toimia hyvässä yhteistyössä koulun henkilökunnan, kollegoidesi sekä lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa. Edellytämme terveydenhoitajalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja yhteistyötaitoja eri ammattiryhmien edustajien kanssa, sekä valmiutta iltatyöhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Kerava on pieni suuri kaupunki, missä toimintaympäristö ja työyhteisö ovat sopivan kokoisia. Lähes kaikki yhteistyökumppanit sijaitsevat lähellä. Terveydenhoitajan osaamista arvostetaan ja voit tehdä itsenäisiä päätöksiä, mutta tiimin ja esimiehen tuki on jatkuvasti käytössäsi. Käytössäsi on liukuva työaika. Sompion koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Keravan asemaa.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa. Valitun on ennen työsuhteen alkua esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Haastattelut pyritään järjestämään 2.3. ja 3.3.2020.

Hakuaika päättyy 28.2.2020 kello 15.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia.
WWW-osoitehttp://www.kerava.fi
YhteystiedotRiina Hell 040 318 3226, riina.hell@kerava.fi
Työpaikan osoiteAleksis Kiven tie 18, 04200 KERAVA
Palkkaus2626
Työ alkaa01.04.2020, 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2020 klo 15:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/277194/fi_FI
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266085
Työnantajan viite277194

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin