Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Terveyskeskushammaslääkäri

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Keuruu

Seututerveyskeskuksessa on yksitoista hammashoitolaa ja erikoishoidon yksikkö. Suuhygienistejä meillä on 16, hammaslääkäreitä 24 ja hammashoitajia 35. Hoitohuoneita Keuruun hammashoitolassa on kahdeksan.

Haemme Keuruun hammashoitolaan vakituiseen virkaan

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ

Tarjoamme sinulle

Hammaslääkärin työ on hoitolassamme monipuolista. Työn lisäksi Keuruu tarjoaa luonnonkauniin vastapainon vapaa-ajalle. Meillä voit myös vaikuttaa työaikoihisi sekä työn sisältöön. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja voit kehittää työtäsi halutessasi myös lisäkoulutuksilla. Tiimimme pyrkii yhteiseen päämäärään hyvässä hengessä. Konsultointiapu löytyy läheltä ja meillä on hyvät mahdollisuudet erikoishammaslääkärin konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen. Työnjakoa on kehitetty pitkälle.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Ennen töiden aloittamista kartoitamme kanssasi työhön ja mahdollisesti asumiseen liittyviä toiveitasi. Olemme saaneet sekä työntekijöiltä että viralliselta ulkopuoliselta arvioijalta erittäin hyvät palautteet perehdytyksestä. Kaikessa työhön liittyvässä on käytössäsi kokeneiden kollegoiden ja hoitohenkilökunnan tuki.

Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa. Hammashoitolamme ovat ajanmukaisesti varustetut. Käytämme Effica-tietojärjestelmää ja röntgenkuvantaminen on digitalisoitu.

Odotamme sinulta

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkärin pätevyys, mutta myös osalaillistetut hammaslääkärit huomioidaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa noudatetaan koeaikaa.

Tervetuloa meille töihin!

Keuruu on luonnonkaunis järvien ympäröimä pikkukaupunki. Asukasluku on n. 11 000. Keuruu tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuolisiin harrastuksiin. Etäisyys Jyväskylään on 65 km ja Tampereelle 110 km.
WWW-osoitehttp://ksshp.fi
YhteystiedotEija Peltonen, ylihammaslääkäri
puh. 050 316 5994 tai
eija.peltonen@seututk.fi

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.
Työpaikan osoite42700 KEURUU
PalkkausKunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.12.2018 klo 15:45
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KSSHP-08-76-18/fi_FI
Ilmoitus jätetty18.11.2018
Ilmoitusnumero9766861
Työnantajan viiteKSSHP-08-76-18

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin