Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoistuva lääkäri sekä sijaisuudet, kotihoit...

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Nurmijärvi

Kotiin ja kuntoutukseen annettavan lääkärituen yksikössä on:

erikoistuvan lääkärin paikka auki sekä Keusoten kuntoutuskeskuksessa on tarjolla amanuenssuureja ja sijaisuuksia vähintään neljän vuoden opinnot suorittaneille kandeille.

Yksikköön kuuluu kotihoito, geriatrinen keskus, Keusoten kuntoutussairaala sekä palliatiivinen yksikkö. Toimipisteitä meillä on ympäri Keusotea.

- Kuntoutussairaala sijaitsee Nurmijärven Kiljavalla ja siellä on neljä osastoa kasi vaativan kuntoutuksen (neurologinen ja fysiatrinen) ja kaksi geriatrisen kuntoutuksen osastoa, siellä sijaitsee myös geriatrinen arviointiyksikkö. Pääset tutustumaan moniammatilliseen laadukkaaseen kuntoutukseen, joka on hyvä perusta moneen erikoisalaan, ohjaajinasi toimivat neurologian, fysiatrian ja geriatrian erikoislääkärit.
- Kotihoidossa työskentelemme yhdessä hoitajan kanssa ja pääset tutustumaan potilaisiin heidän kotonaan. Kotona käyminen antaa laajemman käsityksen potilaan kokonaistilanteesta. Tärkeä osa kotihoitoa on kotiinkuntoutus.
- Geriatrisessa keskuksessa teemme muistidiagnostiikkaa ja ratkomme haastavia geriatrisia ongelmia. Palliatiivinen yksikkö sisältää kahdeksan paikkaisen B-tason vuodeosaston, sekä palliatiivisen poliklinikan Hyvinkään sairaalassa sekä sairaalan konsultaatiotoimintaa.

Meillä on joustavat, liukuvat työajat ja osittainen etätyön mahdollisuus. Tekniikka on uutta ja se toimii. Seniori tukea on aina tarjolla etkä ole ikinä yksin.

Meidän tiimimme kuuluu yleislääketieteen, geriatrian, neurologian, fysiatrian ja onkologian erikoislääkäreitä, joten useaan ongelmaan löytyy apu jo omasta tiimistä. Työsi voi koostua myös eriyksiköiden yhdistelmästä.

Keusoteeen on hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla pääsee sujuvasti ruuhkaa vastaan. Panostamme koulutukseen ja meillä on säännöllinen monipuolinen viikoittainen koulutustarjonta. Myös 10 ulkopuolista koulutuspäivää sisältyy vuoteen. Koulutusylilääkärimme pitää huolen koulutuksesta ja oma ohjaaja erikoistumisestasi.

Meillä voit erikoistuva yleislääketieteeseen, geriatriaan ja fysiatriaan, sekä suorittaa palliatiivisen erityispätevyyden erityisyksikkö palvelua.

Tutkimus ja kehitysyksikkömme on aktiivinen ja tuemme tutkimusta, sekä kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen. Meiltä löytyy tarvittaessa myös väitöskirja projekti ja ohjaaja. Palkka on kilpailukykyinen ja työn aloitus on sovittavissa joustavasti.

Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle mielekäs ja hyvä työnkuva

ylilääkäri Kaisa Rajala, puh. 050 497 0798, kaisa.rajala@keusote.fi
WWW-osoitehttps://www.keski-uudenmaansote.fi/
YhteystiedotKaisa Rajala kaisa.rajala@keusote.fi
Työpaikan osoiteKiljavantie, 05250 KILJAVA
PalkkausLS
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.01.2021 klo 10:45
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://keski-uudenmaansote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1233&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty23.11.2020
Ilmoitusnumero10528269
Työnantajan viite1233

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

59 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin