Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Perhesosiaalityön esimies, Hyvinkää

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Hyvinkää

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Haemme perhekeskuspalveluihin, perhesosiaalityöhön Hyvinkäälle

perhesosiaalityön esimiestä määräaikaiseen virkasuhteeseen

ajalle 24.6.-30.11.2019.

Perhesosiaalityö kuuluu perhekeskuspalvelujen kokonaisuuteen lasten, nuorten ja perheiden palvelujen tulosyksikköön. Tulosyksikköön kuuluu perhesosiaalityön lisäksi perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Esimiestiimiin kuuluu koordinoiva esimies, kaksi perhesosiaalityön esimiestä, kaksi perhetyön ja kotipalvelun esimiestä sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksen esimies.

Perhesosiaalityön esimies vastaa Hyvinkään ja Nurmijärven perhesosiaalityön tiimin lähiesimiehen työstä. Perhesosiaalityötiimin vastuulla on lastensuojelun virka-aikainen päivystys, palvelutarpeen arvioinnit sekä muutokseen tähtäävä perhesosiaalityö. Perhesosiaalityötä kehitetään tiiviissä yhteistyössä Palveluohjauksen työyksikön kanssa.

Lähiesimiehen alaisuudessa on yhteensä 18 työntekijää, jotka työskentelevät kahdessa työpisteessä. Esimies vastaa oman yksikön osalta käyttötaloudesta, sen seurannasta ja raportoinnista. Esimiehen vastuulla on myös toimintayksikön palvelu- ja työprosessien kehittäminen asiakaslähtöisiksi ja sujuviksi yhdessä työntekijöiden kanssa ja muiden toimijoiden kanssa palvelu- ja työprosessien yhdyspinnoissa arjen jatkumollisen tuen toteuttamisessa. Esimies toimii myös oman substanssialansa asiantuntijana niin työyhteisössä kuin yhteistyöverkostoissa.

Esimiehen vastuulla on viikottaisten työyhteisö tiimien toteuttaminen ja muu lähiesimiestyö. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja moniammatillista sekä valmentavaa työskentelyotetta.

Edellytetään kokemusta perhesosiaalityöstä sekä lastensuojelutyöstä. Eduksi katsotaan aikaisempi esimieskokemus.

Mahdollisuuden kehittää perhekeskuspalveluja uusista näkökulmista käsin lapsi ja perhelähtöisiksi yhteistyössä muiden Keusoten palvelualueiden sekä kuntien verkostojen kanssa. Työ on itsenäistä, mutta esimiehen tukena on koordinoiva esimies sekä muu lähiesimiestiimi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinoivat esimiehet Minna Makkonen, puh. 0400 783 97, minna.makkonen@keusote.fi ja Heidi Talvenkorpi, puh. 040 314 3392, heidi.talvenkorpi@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 14.00. Hakuaikaa jatkettu. Suunniteltu haastattelupäivä on Järvenpäässä 3.6.2019.

Kelpoisuus- ja palvelussuhteenehdot

Edellytämme hakijalta sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Lisäksi toivomme kokemusta perhesosiaalityöstä ja lastensuojelun sosiaalityöstä. Eduksi katsotaan myös aikaisempi esimieskokemus. Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika kaksi kuukautta. Keusote on savuton työpaikka.

Vain rekrytointeihin osallistuvat henkilöt Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä käsittelevät henkilötietoja. Tapauskohtaisesti rekrytoinnissa voidaan käyttää kolmansia osapuolia, kuten rekrytointikonsultteja ja asiantuntija arvioita.

Sote ihmisen kokoiseksi
WWW-osoitehttps://www.hyvinkaa.fi/ku-sote/
Yhteystiedotkoordinoivat esimiehet Minna Makkonen, puh. 0400 783 97, minna.makkonen@keusote.fi ja Heidi Talvenkorpi, puh. 040 314 3392, heidi.talvenkorpi@keusote.f
Työpaikan osoiteHyvinkää, 05900 HYVINKÄÄ
Palkkauskvtes
Työ alkaa24.06.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy31.05.2019 klo 14:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://keski-uudenmaansote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=285&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967615
Työnantajan viite285

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin