Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja (2) kotiutustiimi, Nurmäjärvi

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Nurmijärvi

Tule Nurmijärven kotiutustiimiin sairaanhoitajaksi

vakituiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan. Haussa on kaksi (2) tehtävää.

Hakuaika päättyy 4.2.2021 klo 14.00.

Kotiutustiimin tavoitteena on ottaa vastaan uudet ja kotiutuvat asiakkaat joustavasti ja oikea-aikaisesti sekä toimintakyvyn ja palvelutarpeen arvioinnin perusteella ohjata asiakkaat tarpeen mukaisten palvelujen piiriin. Asiakkaat ovat arviointijaksolla keskimäärin 2-4 viikkoa.

- Työ on kotona tapahtuvaa tavoitteellista toimintaa, joka tukee asiakkaiden toimintakyvyn paranemista ja mahdollistaa pärjäämisen kotona mahdollisimman itsenäisesti, omatoimisesti ja turvallisesti.
- Tiimi toimii yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Tiimissä työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia ja tukena tiimeillä on lääkäripalvelut.
- Työ on tiivistä yhteistyötä palveluohjauksen, tehostetun kotikuntoutuksen, osastojen ja kotihoidon kanssa.

Edellytämme motivaatioita kehittää omaa osaamista, työtä ja tiimin toimintaa siten, että asiakkaiden turvallinen kotiutuminen ja palvelutarpeen arviointi toteutuvat asiakaslähtöisesti yksilöllisen tarpeen mukaan ja yhteistyö asiakkaan hoitoon osallistuvien kanssa on mutkatonta. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

- Kelpoisuusehtona edellytämme tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai alan aiempaa opistotasoista tutkintoa sekä soveltuvuutta tehtävää.

Arvostamme kokemusta ikääntyneen hoitamisesta ja kuntouttavasta työotteesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kirjaamisosaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Odotamme että, asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotiutumisen tuen toimintaa. Panostamme hyvään työntekijän perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme, joten olemme koko tiiminä tukena moniammatillisesti.'

Suunniteltu haastatteluajankohta on viikoilla 5-6.

Lisätiedot & yhteydenotot:

- Kotihoidon esimies Anu Lucas, puh. 050 497 1661, anu.lucas@keusote.fi

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

- LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa.
- Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
WWW-osoitehttps://www.keski-uudenmaansote.fi/
YhteystiedotAnu Lucas anu.lucas@keusote.fi 050 497 1661
Työpaikan osoiteKeskuskatu, 01900 NURMIJÄRVI
Palkkauskvtes
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy04.02.2021 klo 14:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://keski-uudenmaansote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1341&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty14.01.2021
Ilmoitusnumero10579248
Työnantajan viite1341

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin