Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä, lasten ja nuorten vammaisp...

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Hyvinkää

Haemme vammaispalveluun, lasten ja nuorten tiimi Hyvinkää,

sosiaalityötekijään vakituiseen virkasuhteeseen

alkaen 10.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityöntekijöitä vammaisten palveluissa on yhteensä 10, sosiaaliohjaajia 11, esimiehiä kolme ja lisäksi vammaisten palveluissa työskentelee asiakassihteereitä ja muuta henkilökuntaa. Haettava virka on uusi ja vasta perustettu Keusoteen.

Vammaispalvelujen sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä kanssa tehtävä sosiaalityö, asiakkaiden kokonaistilanteen ja palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelmien laatiminen, hakemusten käsittely ja päätöksenteko vammais- ja kehitysvammapalveluista ja alle 65-vuotiaiden omaishoidon tuesta sekä palvelujen koordinointi yhteistyössä asiakkaan ja hänen palveluverkostonsa ja muun verkoston kanssa. Työpiste sijaitsee Hyvinkäällä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työ edellyttää kuitenkin tarvittaessa työskentelyä koko Keusoten alueella (Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula).

Kehitämme tällä hetkellä voimakkaasti vammaissosiaalityötä ja asiakasohjausta. Olemme siirtyneet uuteen työskentelymalliin, jossa yhdistimme entiset viisi alueellista tiimiä kahdeksi koko Keusoten aluetta palvelevaksi tiimiksi, jotka ovat lasten, nuorten ja perheiden palvelujen tiimi (0-25-vuotiaat asiakkaat) sekä aikuisten palvelujen tiimi (yli 25-vuotiaat asiakkaat). Pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja olet mukana kehittämässä yhteisöohjautuvaa tiimityöskentelyä ja asiakasosallisuutta korostavaa työotetta. Organisaatiomuutoksen yhteydessä tulemme tarkastelemaan myös tehtäväkuvia sekä työnjakoa sosiaalityön, sosiaaliohjauksen ja tukipalvelujen kesken.

Arvostamme vammaisalan tuntemusta, laaja-alaista osaamista palvelujärjestelmistä ja sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännöstä sekä sosiaalityön työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Osaamista on mahdollista kehittää myös työssä tiimin tuella, mikäli sinulla on kiinnostusta perehtyä pitkäjänteisesti tähän ammatillisia haasteita tarjoavaan tehtäväalueeseen.

Edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän tutkintoa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme viransijaisuuteen myös alan opiskelijat.

Tarjoamme työtä tukevan työyhteisön ja mahdollisuuden osallistua työnohjaukseen ja ammatillista osaamista täydentäviin koulutuksiin.

Hakuaika päättyy 16.7.2020 klo 14.00.

Lisätiedot & yhteydenotot:

- 2.-10.7, koordinoiva esimies Petra Katilainen, puh. 050 497 2393, petra.katilainen@keusote.fi
- 13.- 30.7, koordinoiva esimies Antti Sarantaus, p. 050 497 2423, antti.sarantaus@keusote.fi

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3585,50€. Koeaika on kuusi kuukautta. Määräaikaisuuksissa korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

- Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
- Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
WWW-osoitehttps://www.keski-uudenmaansote.fi/
YhteystiedotPetra Katilainen petra.katilainen@keusote.fi 050 497 2393
Työpaikan osoiteSuutarinkatu (rentto) 2 D, 05900 HYVINKÄÄ
Palkkaus3585,50
Työ alkaa10.09.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020 klo 14:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://keski-uudenmaansote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=989&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390634
Työnantajan viite989

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin