Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto J...

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Järvenpää

Haemme lastensuojelun avohuoltoon Järvenpäähän

sosiaalityötekijään vakituiseen virkasuhteeseen

alkaen 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Avohuollon sosiaalityö on suunnitelmallista asiakastyötä. Työhön kuuluu paljon asiakkaiden kohtaamista eri konteksteissa (lasten omat tapaamiset, vanhempien tukitapaamiset, kotikäynnit, perhetapaamiset, verkostoneuvottelut, tapaamiset yhteistyökumppaneiden kanssa), verkostoyhteistyötä (mm. koulut, päiväkodit, terveydenhuolto, sosiaalihuolto, poliisi, palveluntuottajat) ja hallinnollisten asiakirjojen laadintaa, kuten asiakassuunnitelmat, päätökset, lausunnot, yhteenvedot, huostaanottohakemusten ja -päätösten valmistelut.

Järvenpään toimipisteessä työskentelee yhteensä 22 lastensuojelun työntekijää (kahdeksan sosiaalityöntekijän lisäksi esimies, sihteerejä, erityissosiaaliohjaajia, ammatillisia tukihenkilöitä, perheohjaajia ja perhekuntoutusohjaajia). Kaikki muut sosiaalityön vakanssimme ovat täynnä joten edeltävältä sosiaalityöntekijältä siirtyy alle 30 asiakasta nyt rekrytoitavalle sosiaalityöntekijälle. Virka on haettavana, koska nykyinen sosiaalityöntekijä siirtyy samassa tiimissä erilaiseen työtehtävään.

Jos olet lastensuojelun työurasi alkuvaiheessa, saat tiimimme jäseniltä vahvan tuen urasi alkutaipaleelle ja ammattitaitosi karttuu kanssamme työskennellessäsi. Jos taas olet itse jo lastensuojelutyön konkari, saat monista eri taustoista tulevilta tiimiläisiltämme uusia raikkaita näkökulmia ja voit päästä osaltasi mentoroimaan kokemusta arvostavia uudempia kollegoja.

Työn tukena on viikoittainen tiimikokous sekä viikoittaiset kahdenkeskiset tapaamiset esimiehen kanssa, kiertävä tiimin sisäinen konsultointivuoro, koko työyhteisön hallinnolliset kokoukset, alueellinen asiakasohjausryhmä, lastensuojelun moniammatillinen asiantuntijaryhmä ja lakimiesten konsultaatio. Työnohjaus on säännöllistä. Oman auton käyttö on työssä mahdollista, muttei välttämätöntä, sillä Järvenpäässä useimpiin yhteistyöneuvotteluihin ja kotikäynneille pääsee helposti. Työtilat ovat viihtyisät, valoisat, sisäilmaltaan hyvät ja sijaitsevat 5 min kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Toimistorakennuksessa on työntekijöiden käytettävissä pieni ilmainen kuntosali.

Osana arkista työtämme seuraamme tiiviisti alamme tieteellisiä julkaisuja (mm. European Journal of Social Work, Social Services Review, Nordic Social Work Research, Yhteiskuntapolitiikka), ajantasaisia uusia tilastojulkaisuja sekä oikeuskäytäntöä. Tiimissämme on vahvat rakenteet säännöllisille ja ohjatuille keskusteluille, joissa peilaamme uusien tietojen sovellettavuutta konkreettiseen käytännön työhömme.

Perehdytysohjelmamme on perusteellinen ja se räätälöidään sinua varten. Erityisesti perehdytys voi tukea mm. juridisen argumentointisi, kirjallisten taitojesi sekä lastensuojelutyön prosessien hahmottamisesi selkeytymistä. Osallistumme tiiminä systeemisen lastensuojelun koulutukseen syksyn ja talven 2020-2021 aikana eli nyt rekrytoitava työntekijä ehtii koulutukseen mukaan muun tiimin kanssa.

Edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 § mukaista sosiaalityöntekijän tutkintoa. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme viransijaisuuteen myös alan opiskelijat.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tilanteiden analysointiin monesta eri näkökulmasta, kiinnostusta alamme ajankohtaisten keskustelujen seuraamiseen sekä aitoa halua asiakkaiden ja toisten työntekijöiden tasavertaiseen kohtaamiseen.

Hakuaika päättyy 16.7.2020 klo 14.00.

Lisätiedot & yhteydenotot:

- 13.-16.7. lastensuojelun avohuollon esimies Veera Niemi, puh. 050 497 0394, veera.niemi@keusote.fi

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3585,50€. Koeaika on kuusi kuukautta. Määräaikaisuuksissa korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.

- Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
- Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
WWW-osoitehttps://www.keski-uudenmaansote.fi/
YhteystiedotVeera Niemi veera.niemi@keusote.fi
Työpaikan osoiteYhteiskouluntie 11, 04400 JÄRVENPÄÄ
Palkkaus3585,50
Työ alkaa17.08.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.07.2020 klo 14:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://keski-uudenmaansote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=991&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390636
Työnantajan viite991

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin