Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aluepäällikkö K-ryhmään

Kesko PÄÄLLIKKÖ, Suomi: Tampere

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii Tampereelle energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereen ja Jyväskylän jakelu- ja terminaalitoiminnoista vastaavaa Aluepäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti K-ryhmän päivittäistavarakaupan kuljetuksista ja terminaalitoiminnoista. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastuullasi olevaan organisaatioosi kuuluu yli 40 henkilön vastuullinen joukko logistiikan ammattilaisia. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- yhteistyökykyä ja -taitoja
- asiakaspalveluasennetta
- kokemusta henkilöstöjohtamisesta
- kokemusta päivittäistavarakaupan ja verkkokaupan jakelusta sekä terminaalitoiminnoista
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä
- analyyttista ja aktiivista otetta kehittämiseen ja toimintojen johtamiseen
- hahmotat suurempiakin kokonaisuuksia ja ymmärrät miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat kokonaisuuden läpimenoon
- logistiikkapainotteista ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoista tutkintoa
- Office-työkalujen käytön kokemusta

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- itsenäisen, vastuullisen esimiestyön mielenkiintoisessa työympäristössä
- hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen monipuolisessa K-ryhmässä
- K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantojohtaja Jarmo Nikupeteri, 050 502 0532.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.07.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin