Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Burger King vuoropäällikkö Neste K Rivieralle Maskuun

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Masku

TASTE IS KING!
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. BURGER KING® -brändi on tullut Suomeen vuonna 2013.

Haemme lisävahvistusta Maskuun Rivieran Neste K-liikenneaseman yhteydessä olevaan BURGER KING® -ravintolaan !

Tulevaisuuden Kingi-vuoropäällikkö, voisiko tämä olla seuraava siirtosi? Nyt on sinun tilaisuutesi liittyä kingiin jengiin!!
Tarjoamme Sinulle vuoropäällikkö-koulutuksen, joka avaa ovet BURGER KING® brändin kansainväliseen maailmaan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Jos olet valmis haastamaan itsesi, tarjoamme sinulle väylän urakehitykseen sekä joustavat työskentelymahdollisuudet.

BURGER KING® vuoropäällikkönä avaintehtäväsi sisältävät:
Suorittavan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävän lisäksi vuoropäällikkö johtaa vuoroaan ja ravintolansa henkilökuntaa BURGER KING® arvojen ja toimintasuunnitelman mukaisesti innostavasti ja kannustavasti. Hän vastaa vuorossaan siitä, että suunnitellut tavoitteet toteutuvat. Tarkemmin vuoropäällikkö mm:
• auttaa jatkuvalla perehdyttämisellä ja ohjaamisella henkilökuntaansa hyvään suoritukseen
• vastaa omassa vuorossaan että miehitys sopeutetaan myynnin vaihteluihin
• vastaa vuorossaan siitä, että työhön liittyvät säännöt ja ohjeet tulevat vuorossa noudatetuiksi BURGER KING® -ketjun ohjeistusten mukaisesti

Millainen on Kingi-vuoropäällikkö?

Sinulla voi olla aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta ja näkemystä siitä, mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Haluat päästä näyttämään osaamistasi sekä palat halusta kehittyä kokonaisvaltaisesti työssäsi.
Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle ja olet tarkkana ja sitoutuneena vuoropäällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan ja ohjaat tiimisi tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen.
Osaat antaa palautetta rakentavasti sekä ohjata ja kannustaa työntekijöitä oikeaan suuntaan. Huolehdit työntekijöiden ja esimiehen välisestä tiedonkulusta, ja sinulla on näin ollen kehittyneet vuorovaikutustaidot. Vuoropäällikkönä olet tottunut vuorotyöhön ja valmis antamaan panoksesi vaihtelevina vuoroina, mukaan lukien viikonloppuisin. Työvuorot vaihtelevat klo 08.00 – 01.00 välillä. Tarvitset myös auton työmatkoja varten. Viikkotyöaika voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi.

Täyttämällä sähköisen hakemuksen, olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme kingejä tarinoita! Lähetä hakemus viipymättä sillä käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja kutsumme haastatteluun. Haku päättyy 15.9.2020.

Jos haluat kysyä lisätietoja laita meiliä manager.riviera@nestek.fi

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin