Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hedelmä- ja vihannesosaston myyjä K-Citymarket Kirkkonummi

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Kirkkonummi

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme lisää asiakaspalveluhenkisiä ja positiivisia huipputyyppejä joukkoomme.

Haemme ammattitaitoista myyjää vakituiseen työsuhteeseen (37,5h/vko)

K-Citymarket Kirkkonummi tarjoaa paikkakunnan parhaimman asiointikokemuksen. Kauppamme on tunnettu monipuolisesta palvelutiskistä sekä laajoista valikoimista. Huippulaatuinen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia! Meille on hyvät liikenneyhteydet liikut sitten autolla, pyörällä tai joukkoliikenteen välineillä. Olet tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä kollegojesi kanssa. Erinomainen asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakaspalvelutilanteisiin oman osaamisesi kautta.

Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tarkkaa, tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Toivomme myös, että sinulla on kehitysideoita jatkuvaan kehittymiseen. Toimit osastonpäällikön tukena, ja vastaat osaston toiminnasta mm. lomakaudella, joten edellytämme aikaisempaa kokemusta myyjän työstä. Työaika sijoittuu pääasiassa työvuoroon klo 11-19, mutta sinulla on mahdollisuus työskennellä myös aamuvuorossa.

Toivomme sinulta:
- aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan ja aikaisempaa kokemusta myyjän töistä
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- halua kehittyä ja oppia uutta
- paineensietokykyä & hyvää fyysistä kuntoa
- suomen kielitaitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Tarjoamme sinulle:
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- mahdollisuuden päästä suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Janne Itkonen, sähköposti janne.itkonen@citymarket.fi
Lähetä hakemuksesi 23.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin