Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltoneuvoja K Caara Oy, Volkswagen Center Airport, Vantaa

Kesko TOIMIHENKILÖ, Suomi: Vantaa

Volkswagen Center Airport etsii nyt uudistuvaan joukkoonsa energistä huoltoneuvojaa.

Olet aidosti innostunut alasta ja asiakaspalvelusta sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet nopea oppimaan ja käytät sujuvasti myös puhelinta ja digitaalisia välineitä asiakaspalvelussa. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista. Aiempi kokemus huoltoneuvojan tehtävistä, Automaster-järjestelmän tuntemus sekä englannin kielen taito katsotaan kuitenkin eduksi.

Odotamme sinulta:
-Iloista palveluasennetta, positiivista ja reipasta mieltä
-Kiinnostusta alaan
-Työtä pelkäämätöntä asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa
-Paineensietokykyä
-Ajokorttia

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
-Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
-Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
-Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
-Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
-Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Santeri Räty, puh. 0503755347.

Lähetä hakemuksesi 28.2.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta.
-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille sekä K-CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille.

www.k‐caara.fi

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin