Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kausiapulaisia rengassesonkiin, K-Caara Oy, Vantaa

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Vantaa

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia kausiapulaisia rengassesonkiin ajalle 5.10. - 23.12.2020. Sesongin aikana tullaan muutamana lauantaina tekemään renkaanvaihtoja.
Tarvitsemme mekaanikkoja renkaiden vaihtoon, varastomiehiä hoitamaan logistiikkaa sekä työjohtoa asiakaspalvelullisiin tehtäviin.
Varastointilogistiikan puolella tehtäviisi kuuluu mm. inventointi, renkaiden siirtely. Tehtävä on fyysinen ja vaatii hyvää kuntoa ja myös raakaa voimaa. Trukin käyttötaito katsotaan eduksi.
Renkaiden vaihtajan toimenkuvaan katsotaan mekaanikon koulutus eduksi. Työnjohtajan toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, laskutus ja töiden suunnittelu.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja rengaslogistiikan tehtävästä antaa varaosapäällikkö Jani Andersson puh. 050-4274551
ja rengasmekaanikon ja työnjohtajan tehtävistä korjaamopäälliköt Rolf Rehtonen p. 050-445 5185 (Audi korjaamo) ja Santeri Räty p. 050-375 5347 (Volkswagen korjaamo).

Lähetä hakemuksesi 30.9.2020 mennessä oheisen linkin kautta ja kerro mihin toimeen olet hakemassa.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi‐palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja CaaraDeal – leasingpalvelut yksityisille
www.k‐caara.fi

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin