Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kuljetustenjärjestelijä Kesko Logistiikkaan Vantaalle

Kesko TOIMIHENKILÖ, Suomi: Vantaa

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.
Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme Vantaalla toimivaan Runko- ja Kaukojakeluyksikköön

K U L J E T U S T E N J Ä R J E S T E L I J Ä Ä

Tehtävä on määräaikainen, loppuen 31.8.2020 ja alkaen mahdollisimman pian. Tehtävän määräaikaisuuden perusteena on hoitovapaan ja kesälomien sijaisuus.

Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Työ on vuorotyötä. Henkilöltä edellytetään valmiutta työskennellä viikonloppuisin ja iltaisin.


Olet etsimämme henkilö, jos tunnistat itsessäsi seuraavat ominaisuudet. Järjestelmällinen ja tarkka, pidät langat käsissä kiireenkin keskellä. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja osaat kyseenalaistaa rutiineja. Itsenäisen työskentelyn ohella olet myös yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Positiivisen mielen lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen. Omaat hyvät it-taidot, eikä uusien järjestelmien opetteleminen tuota sinulle vaikeuksia. Kokemus ajojärjestelijän työstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kuljetusesimies:
Tomi Oinonen puh. 050-5023764

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi oheisen hae-linkin kautta 23.06.2019 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin