Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä (30h/vko) kevääksi ja kesäksi K-Rauta Espoon keskus

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Espoo

K-Rauta Espoon keskus on monipuolinen täyden palvelun rautakauppa kuluttajille sekä ammattiasiakkaille. Haluamme olla toteuttamassa asiakkaiden asumisen, sisustamisen ja rakentamisen hankkeita ja projekteja. Meillä asiointi on yllättävän helppoa! Tavoitteenamme on tarjota saman katon alta ratkaisut niin pieneen kuin laajempaan remontointiin ja rakentamiseen. K-Rauta on Suomen markkinajohtaja ja maan kattavin ketju noin 130 K-Rauta-kaupalla.

Etsimme K-Rauta Espoon keskukseen rakennustarvikeosastolle myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen kevään ja kesän ajaksi. 30h/vko tai tarvittaessa enemmän.

Myyjän työnkuva sisältää myyntityön lisäksi asiakaspalvelua, hyllyttämistä, keräilyä ja järjestelytehtäviä työtehtävästä riippuen. Asiakkaan projektin mukaan myyt hänelle kaiken tarvitsemansa ja teet asiakkaista suosittelijoitasi.

Tässä porukassa parhaiten viihtyvät ja pärjäävät toimeen tarttuvat ja rautaisella asiakaspalvelutaidolla varustetut myyjät. Aikaisempi työkokemus kaupan alan tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme oikeanlaista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista työskentelyotetta, sitoutuneisuutta sekä halua oppia uutta.

Toivomme sinulta:

- paloa myynti- ja asiakaspalvelutyöhön
- aitoa intoa ja positiivista asennetta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä yli osastorajojen
- rakennustarvikkeiden tuntemusta

Tarjoamme:

- monipuolisen työkentän osaavien työkavereiden kanssa
- mahdollisuuden kehittää omaa osaamista
- K-ryhmän henkilöstöedut
- perehdytyksen työhön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.1.2022 mennessä osoitteeseen henri.thilman@k-rauta.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa henri.thilman@k-rauta.fi.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin