Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjiä (10-30h/vko) K-Market Hakalantori ja Hyvinkäänkylä, Hyvinkää

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Hyvinkää

Hei sinä iloinen asiakaspalvelija ja tiimipelaaja.. Tule meille töihin! Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen ja vastuuntuntoisen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-market Hakalantorilla ja K-market Hyvinkäänkylässä ylittää asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on ehdottomasti plussaa. Myös Matkahuollon ja Veikkauksen palveluiden tuntemisesta on etua työssäsi.

Tarvitsemme vahvistusta erityisesti ilta- ja viikonlopputiimiin.

Odotamme sinulta:
- vastuunottokykyä
- ryhmätyötaitoja
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- oma-aloitteisuutta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Satamo, puh 040-5055804.
Lähetä hakemuksesi 12.07.2020 mennessä osoitteeseen petri.satamo@k-market.com

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin