Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjiä (22,5h/vko) K-Citymarket Easton Helsinki

Kesko TYÖNTEKIJÄ, Suomi: Uusimaa, Helsinki

Etsitään osa-aikaisia työntekijöitä 22,5h/vko vakituiseen työsuhteeseen palvelutiskille ja maito-osastolle K-Citymarket Helsinki Eastoniin

Uusi upea kauppamme, K-Citymarket Helsinki Easton etsii joukkoonsa motivoituneita työntekijöitä, joilla on intoa kehittyä kanssamme.

OELTKO VALMIS OTTAMAAN HALTUUN ITÄ-HELSINGIN PISIMMÄN PALVELUTISKIN?

Haemme palvelutiskille osaajia eli kaupan alaa tuntevia tekijöitä, joille arvostus laadukkaita raaka-aineita kohtaan on korkealla. Työ sisältää palvelutiskillä lihan käsittelyä, kotikeittiön tuotteiden esivalmistusta, ruuan valmistusta, kuorman hyllytystä sekä asiakkaiden palvelemista. Toivomme hakijalta reipasta ja itsenäistä otetta työhön sekä loistavia asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta tuoreiden raaka-aineiden käsittelystä ja kaupan alasta. Tärkeintä on, että olet aidosti oppimis- ja kehittymishaluinen ja valmis palvelemaan asiakkaitamme iloisella ja reippaalla mielellä.

TULE OSAKSI KANNUSTAVAA TYÖPORUKKAA UUDEN AJAN KAUPPAKESKUKSEEN

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa työkentässä sekä luotettavan työpaikan kannustavalla työilmapiirillä. Tässä positiossa on mahdollisuus kehittyä kaupan alan osaajaksi ja edetä omien kykyjen mukaan. Tarjoamme kaupan alan TES:in palkkauksen ja K-Citymarketin henkilökuntaedut.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, vakuuta meidät lähettämällä hakemuksesi ja kerro, miksi olisit oiva valinta työskentelemään palvelutiskillämme K-Citymarket Helsinki Eastonissa!

Lähetä meille:
- Hakemus, jossa kerrot, miksi olisit sopiva tähän tehtävään ja miksi haluaisit työskennellä kaupassamme sekä
- CV, jossa kerrot taustastasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi

Lähetä hakemus sekä CV sähköpostitse osoitteeseen mika.timonen@citymarket.fi 21.2.2020 mennessä. Laita sähköpostin aiheeksi TYÖHAKEMUS/Palvelu. Ilmoita myös, mikäli tietosi saa tallentaa tietokantaamme myöhempiä rekrytointeja varten.

K-Citymarket Helsinki Easton
Gotlanninkatu 11-13 00930 Helsinki

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Lähde: rekrytointi.kesko.fi

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin