Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ammattitaitoinen myyjä/myymäläpäällikkö

Kesko Oyj Kittilä

Ammattitaitoinen myyjä/myymäläpäällikkö K-Market LevinPoroon talvisesongiksi

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Omaathan hyvän kokemuksen vastuullisista myyjän/myymäläpäällikön tehtävistä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan erilaisia tehtäviä useista päivittäistavara-, rauta- ja autokaupoistamme.

Palkkaamme ammattitaitoisen myyjän/myymäläpäällikön huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market LevinPorossa ylittää asiakkaidemme odotukset ja kauppa pysyy hyvin tavaroitettuna. Työskentelet miellyttävässä ja avarassa kauppatilassa vain noin 4km päässä Levin keskustasta aivan Levin Etelärinteiden, gondolin ja tuolihissien läheisyydessä. Kokemusta kaupan alalta on siis oltava, joten SAP, Symppis, Deski, Honeywell, Kmarkkinointi jne ovat sinulle tuttuja termejä. Myös esimiestaidot tai -kokemus katsotaan eduksi, sillä joukkomme vahvistuu joulukuun aikana useista sesonkilaisista. Tulet olemaan kauppiaan oikea käsi.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- hymyä, joka ei hyydy hankalassakaan tilanteessa
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vastuunottokykyä
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- hyvää englannin kielitaitoa
- muu kielitaito on aina eduksi
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hyvät henkilökuntaedut
- hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään, meille K-Market LevinPoroon!

Kysymyksessä on määräaikainen sesonkityö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttäessä. Työtä riittää huhtikuun loppuun saakka ja jatko on aina mahdollista.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Pirre Mahlberg, puh 044-5051282.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä mahdolliset suosittelut sähköpostilla birgitta.mahlberg@k-market.com.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
WWW-osoitehttp://www.kesko.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite99130 SIRKKA
Palkkauskaupan tes
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy09.07.2020
Ilmoitus jätetty26.06.2020
Ilmoitusnumero10386165
Työnantajan viite31240

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

47 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin