Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kausiapulaisia rengassesonkiin

Kesko Oyj Espoo

KAUSIAPULAISIA RENGASSESONKIIN K CAARA ESPOOSEEN

Oletko aidosti innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia kausiapulaisia rengassesonkiin ajalle 12.10.2020 - 4.12.2020. (kesto sovittavissa)
Tarvitsemme mekaanikkoja renkaiden vaihtoon, varastomiehiä hoitamaan logistiikkaan sekä työjohtoa asiakaspalveluun Audi-, Volkswagen- ja Seat Center Espooseen.

Varastointilogistiikan puolella tehtäviisi kuuluu mm. inventointi, renkaiden siirtely. Tehtävä on fyysinen ja vaatii hyvää kuntoa ja myös raakaa voimaa. Trukin käyttötaito katsotaan eduksi.
Renkaiden vaihtajan toimenkuvaan katsotaan mekaanikon koulutus ja ajokortti eduksi. Työnjohtajan toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, laskutus ja töiden suunnittelu.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- työtä pelkäämätöntä asennetta

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja rengaslogistiikan tehtävästä antaa varaosapäällikkö Jani Andersson, 050-4274551
ja rengasmekaanikon ja työnjohtajan tehtävästä korjaamopäälliköt Juha Kaskinen, 050-4425169 ja Jonne Ruokonen, 050-3905529

Lähetä hakemuksesi 30.9.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.
Käsittelemme hakemuksia jo ennen haun päättymistä, joten laitathan hakemuksesi sisään jo tänään.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Caara Oy on K Auto Oy:n tytäryhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. Caara.fi palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, CaaraOutlet - edullisempien vaihtoautojen myymälä, CaaraLeasing - leasing palvelut yrityksille ja CaaraDeal - leasingpalvelut yksityisille.

www.k caara.fi
WWW-osoitehttp://www.kesko.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite02200 ESPOO
Palkkausautoalan tes
Työn luonnekesätyö
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy30.09.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrytointi.kesko.fi/keskojobshome/aew.html?job_id=31951&jc=59
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10461481
Työnantajan viite31951

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin